Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

redline

Juuj janika ja aj tak mozno az buduci rok na opku .. najprv musim dat dokopy peniazky aj ma rocne bejby tak chcem aby trosku podrastlo:) lebo teraz chce byt stale na rukach.... ale so velmi nedockava .. zhanam vsetky info uz teraz som netrpezliva a aspon mam cas rozmyslat co a ako:))jaaj normalne ti zavidim:) a budem mat na teba milion otazok mozem?

janika1531xx

redline

Ahoj ..ak chceš isť na konzultáciu ku dr.červenovi do Popradu zavolaj tam a objednaj sa ..ale tak dlho sa čaka najbližšie až v Oktobri a opka v decembri ja idem v decembri na opku do PP.

redline

To by potom nebol problem ist na tie stehy do BB len po operacii by som to domov nevydrzala po tych nasich cestach.. dost my byva zle v aute a este s bolestami no neviem neviem...
ano myslela som aj ze pojdem k nim na konzultacie , ale vies prv si zistujem o nich nejake info:) mozu my o sebe tvrdit ze su dobre a pritom ma dofacuju...

bianca003

redline
nie som si ista ale asi v nemocnici on chodí do Popradu operovať asi tak raz za 2-3 mesiace to by si musela asi najprv zavolat do BB Novamedu a spýtať sa na to sestričky ale teras maju dovolenku tak posledne 2 augustove sa dovoláš...
alebo skús konzultácie u tých doktoriek a uvidíš...možno maju aj foto svojich prác a možno sa ti budú pozdávať lebo dr.červen robí konzultácie len v BB a aj na stehy sa chodí len do BB...

redline

Ved prave to ze na nete maju stranky a ponukaju zvacsenie prs lenze tiez som o nich este nic nepocula.. ani na fore som sa o nich nedocitala.. a nevies kde presne ju cerven operoval v nemocnici alebo kde.. a kolko ju to vyslo on je v BB ze? mne by poprad totizto najviac vyhovoval... alebo neviem da sa tu nejako s tou kleopatrou skontaktovat?

bianca003

redline
už sem chodím dlho, ale tieto mená som nepočula, že by s fóra dakto bol u nich na operácii jedine viem že v poprade bola kleopatra operovaná a robil ju dr.červeň.

redline

Ahojte kocky:)
Chcela by som sa dat operovat v poprade, na nete som nasla 2 zariadenia a to:
Meleté sro - mudr eva potocka
Meidcor - medr janka holesovska
Prosim vas neviete o nich nieco ake su nebola ste niektora z nich u nich operovana prosim prosim vsetky info sem:))