Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

xexe

vazne,ty si z PD???to som nevedela:)no ja by som nepovedala,ze prave nejest zabera.to je nezmysel!prave tym,ze nejes a dietujes,tak to je najhorsie,tym nikdy clovek nedosiahne vysledky,ktore za to stoja.nie si na FB???tam by sme mohli pokecat,lebo tu sa to asi nehodi:)

belinea40

Ahoj. Ja mám termín na 21.9. do Levic Mediclinik. Doktor mi navrhol francuzske implantáty, ale nejake velke:( 470 -520 ml...povedal ze menej mi neda lebo ze som vysoka a mam siroký hrudnik. Trochu sa bojim aby som nebola ako pamela:) Prosim ako sa dostanem do galerky? Je tu niektora co ma tiez taku velkost implantatov?

belinea40

Ahoj. Ja mám termín na 21.9. do Levic Mediclinik. Doktor mi navrhol francuzske implantáty, ale nejake velke:( 470 -520 ml...povedal ze menej mi neda lebo ze som vysoka a mam siroký hrudnik. Trochu sa bojim aby som nebola ako pamela:) Prosim ako sa dostanem do galerky? Je tu niektora co ma tiez taku velkost implantatov?

xexenka

barbora10

ja asi aj viem o koho sa jedna, len sa osobne nepozname. Ja som tiež z PD. Momentalne som total pribrala, somnou sa to tak vlecie od opky a to ma stve. aj som chodila do fitka, bola na salatoch, no ziadne vysledky, ozaj neviem, ci na mna zabera len NEJEST!!! :(
preto sa pytat, bo viem ze ona ma dokonalu postavu, a vie asi vse ohladom cvicenia+stravy...

barbora10

xexenka

takto.ona ani nie je trenerka,robi to pre seba a ako moja kamaratka mi pomaha v cviceni,takze ja som ju tak nazvala:)ona cvici uz dlho,netrenuje.pred rokom bola na prvej sutazi a umiestnila sa velmi vysoko.chodime cvicit na priemstav tu u nas v PD,neviem ci to tu poznas.islo hlavne o to,ze som potrebovala poradit ako na to a ona v tom nevidela problem,tak sa mi venovala a presne ukazala co a ako,lebo to uplne staci,kazdy vie podla mna cvicit sam,len nie kazdy vie ako a kde zacat.velmi mi to pomohlo a poviem ti,ze za mesiac sa s telom da naozaj vela urobit.cvicit sme chodievali tak kazdy druhy den.ona sa teraz chysta na dalsiu sutaz,tak chodi castejsie,sa mi vidi,ze tri dni potom den pauza a tak to obmiena.

xexenka

barbora10

teraz mimo prs - ako sa vola trenerka a do ktoreho fitka chodite cvičit, alebo jej to je jedno? a kolko krat do tyzdna chodievate?

dakujem za info... ;)

Bianca1236

barbora10, luxury
dakujem za odpovede :) toho som sa bala, ze by mi to robilo problemy. no ono ja si ani neviem predstavit ako to robia tie devy na plazach ze bez podprdy na koni si plapolaju :D takze tak zlahka pridavat cviky a ono sa to casom podda zrejme. tiez nie som ziadna kulturistka, ale pracujem so zvieratami a tam treba silu niekedy.. ale ste ma ukludnili, dakujem :)

barbora10

bianca

ja posilnujem cele telo a pred mesiacom mi moja trenerka dala uz aj cviky na prsia,ja som sa tomu velmi branila,najprv to bolo take neprijemne,ale teraz uz vpohode:)ona ma prsia tiez spravene a aj napriek tomu,ze sutazne sa venuje fitnes a uz dlhe roky posilnuje,tak nevidi v tom problem.ja prsia moc nechcem posilnovat,takze fakt len vynimocne si dam cviky aj na prsia,ale pri inych cvikoch,napriklad biceps,triceps,chrbat mi prsia absolutne nerobia prekazku.

a tento rok som bez akych kolvek problemov skakala aj sipky:)plavanie uz vobec nerobi najmensi problem.chce to cas i ja som bola este pred rokom trosku obmedzena v niektorych veciach aj cvikoch.take kliky som si nevedela ani predstavit a teraz sa mi daju bez problemov aj tie.samozrejme bez poriadnej sportovej podprsenky na vysoku zataz by som to ani neskusala.

Luxury

Bianca, ja posilnujem iba nohy, zadok a brucho, a tam mi nezavadzaju :-) nebeham, neskacem, neplavam nejak brutalne, ani jazda na koni nie. Timkova raz povedala /som citala/, ze pri jazde na koni je to fakt nepohodlne, neprijemne...