Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

KatkaLopatka

musíš len čakať. Aj mne kým som poslala foto, pár dní to trvalo. Livka Ti pošle všetko čo treba.

davidoff

sofi

poznám dve baby, ktorým robil, sú z rovnakého mesta ako aj ja. Ale chvália si ho, takže u mňa judnoznačne vyhral on :)

KatkaLopatka

Ako je to s tou galerkou baby? Dnes je štvrtý deň čo som tam poslala fotku a nikto sa mi zatiaľ neozval.

Lia86

Mata221,

Ja som bola dva tyzdne doma, ale zavisi aj od toho, ako to budes ty zvladat, niektora je za tyzden fit a niektorym to trva dlhsie, ja som sa zacala zaclenovat do normalneho zivota pomalicky po dvoch tyzdnoch...

Mata221

ahojte

chcela by som sa spytat- poradit, kolko ste po operacii boli praceneschopne? ze ste museli byt doma, nechodili do prace? pytam, sa kvoli tomu, kolko dni dovolenky si mam na tu operaciu zobrat :)

dakujem za odpoved

Lucia2

Ahojte prosim vas kto bol v interkliniku? Ja idem na operáciu v sept. a chcela by som vedieť či ste si mohli obliecť po operácii pyžamo alebo ste museli byť v tom ich oblečeni.