Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

sofi

jedna baba povedala že......? takéto chujoviny mám už len rada keď niekto začne tárať. Nemám slov. Zas mu len niekto závidí jeho šikovné ruky a zdravý rozum, ale takých je veľa. O sebe som tiež počula, keď som išla robiť do Grécka do hotela na recepciu, že som išla robiť prostitútku. Takže radšej bez slov

merynka

manula ja v pohode vsetko tuki tuk.ani neviem ,ze som niekde bola prsa su super manzel sa vytesuje .akurat pred menzesom ich mam napuchle strasne :-))) vzdy sami zvecia o jedno cislo.teraz mam cez obvod 97cm.

manula

merynka,
no ahoj, ale som tu vsetko poctivo citam, co pisu babule,ale nemam este nejak cim prispievat, som tak v strede, ze info som uz nepotrebovala a nemam este ani po, takze som nezaujimava :))))
ale uz zacina asi aj stres :D onedlho zacnem otravovat otazky co sa tyka pred operaciou a tesne po :D
a ty ako?

manula

ahojte babuleee :))))
musim vas docitat zas

takto o mesiac patrim medzi vas, budem mat prave PO ...aaaaaaaaaaaa ani neviem ci sa tesim,alebo uz stresujem...

uz by som si asi mala objednat silikony a najst niekoho na interne nie?
A ako mam potvrdit u Cervena operaciu,ked su na dovolenke???

Lia86

Mata221,
Ja som si nastastie u obvodnej vybavila PNku, ak mas v pohode obvodneho dr, tak sa da. Ja ked som sla ukoncit PNku, tak sa ma sestricka pytala, preco sa uz hrabem do prace, ked som cela pokrcena, ubolena:)))) ale myslim ze tie dva tyzdne su idealne, pak uz sa pomalicky treba zaclenovat do normalneho zivota, myslim ze dva tyzdne su idealne...

Mata221

Lea86

dakujem za odpoved :), takze by mi malo stacit 2 tyzdne? aj si to tak planujem, ze si zoberiem v robote 10 dni dovolenku. OP mam naplanovanu na zaciatok novembra, takze este musim v praci makat 3 mesiace ako fretka hehe ;-)potom aby este ostalo niekolko dni dovolenky aj na vianoce, preto sa pytam :)