Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Uz som si na ten link spomenula :-)
Vladka
Pozrela som znovu tvoje fotky, mas tam posledne z maja...nieco sa zmenilo?
Ja som pol roka po opke, maximalne spokojna...Mozno si niektore spominate na Katku333 - ona bola presny opak teba v tom obdobi - skepticka, nespokojna, ustrachana... :-) Aj mna trosku "nakazila" vtedy. Ale dnes mozem sama za seba povedat:
- spim na bruchu bez problemov
- mam sem-tam citlivejsie bradavky
- prsia vizeraju AJ BEZ PODPRSENKY maximalne prirodzene
- na dovolenke som sa bez problemov potapala, plavala, hrala volejbal
Jasne, ze vzdy sa treba "mat na pozore", ved napr. Mondan sa to stalo az neskor, co ma velmi mrzi...
A davam si zavazok, ze pridam aktualne foto :-)
Barbora10
Barborka, neschudla si nahodou? Myslim to v dobrom...alebo len pocit z poslednych foto od teba...

AdnavCosti

Dievcata, neviem uz stranku do galerky, prihlas. meno aj heslo si pamatam, len ten link na livkin album nasich prsok napiste, pls.

davidoff

Vladka 19

máš veľmi pekné prsia, stalo sa teraz niečo? Aj ja som zvedavá, ak môžeš napíš, čo sa stalo, nech vieme aj my, ktoré to tu sledujú a sú také zvedavé ako ja.

AdnavCosti

vladka
Ahoj, uz je to davno, co som sem chodievala, ale snad spominas...Ani som sa nemusela pytat a pozerat do galerky a je mi jasne /asi/, preco zhanas mail na Mondan... Stalo sa nieco nepredvidane? Zle? Ty si bola vzdy taka optimisticka a nadsena zo vsetkeho...a teraz toto? Velmi ma to zaujima, tak ak mas chut, ozvi sa.

KatkaLopatka

Už je to 9 dní, čo som poslala fotku do galerky a stále nič mi neprišlo...termín sa mi už blíži, už len 15 dní do opky...ani som sa s Vami nestihla poradiť do kelu :(

aduska5386

Ahojte babeny dlho som tu nebola, tak len citam a citam.... :-) chcem sa vas opytat, ja idem k dr. cervenovi 13.9. tesim sa moc. len mam mat 400 ml implantat okruhly, ale bojim sa ze to bude moc tak rozmyslam nad zmenou na 300 ml. pri mojej vyske 165 cm a vahe 54kg. poradte. ak mate niektora podobnu postavu a ci mate 400 ml implantat ako to vyzera. ja mam teraz slabe 1 a polky :-( alebo hovorim ze som si odlozila prsia doma aby sa neznicili. :-) tak si neviem predstavit taky velky skok. dakujeeeem :-)

davidoff

všade počúvam na doktora Červeňa len chvály. A som hrdá na to, že idem k nemu. A ďalšia vec, plno mojich známych bolo u neho 9 báb a všetky sú spokojné. Ešte pred mojím termínom idú na opku 3 moje kamošky a verím, že budú tiež spokojné, pretože je to dobrý doktor a príjemný človek.

silviklh

Dr.Červeň je úžasný! ja mám po opke len tri a pol mesiaca,prská su este tvrdsie,ale moj nový frajer mi za dve hodiny deväťkrát,ak nie viac povedal,že mám nádherné prsia,a podotýkam, aj ich chytal.a nevie,že nie sú naozaj moje :) nemá to ako zistiť.jazvu zatiaľ skrývam.ale vkuse mi to hovorí,a chytá ich,až je to otravné...takže,aj umelé prsia vyzerajú naozaj ako prirodzené....GUĽATÉ!!

janika1531xx

Myslim že sú to len kecy ..raz to už niekto vytiahol..on je špičkový chirurg,každý si ho len chváli.