Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

ahojte :)
dokedy ma Mudr. Cerven dovolenku?
Mala by som potvrdit termin operacie,ale dovolat sa tam neda, asi tam nik nie je v ambulancii...nemam mu poslat sms na mobil, co myslite?

korki

adnavcosti, uplne co pises, ako keby som citala svoje riadky. tiez uplna spokojnost, ani neviem, ze som bola na opke.

takze super baby, dalsi ospevovany doktor. aspon nove babenky budu mat z coho vyberat!

korki

ahojte

aduska
ak ti mozem poradit, nechaj si tie 400ml. urcite nemen velkost!!! bola som operovana s jednou babou, velmi nizka a utla a tiez sa toho bala a poza chrbat doktora si zmenila velkost zo 400 na 325 a pri stehoch ked sme sa stretli tak to strasne lutovala. az jej bolo do placu, ze podstupila taku bolestivu operaciu a nic tam nie je vidno... no som jej len povedala, ze sama si za to mozes. doktor asi vie najlepsie, preco navrhuje to co navrhuje. ja mam v jednom 400 a v druhom 450ml a tak som sa s nimi zzila, ze by som uz prijala aj vacsie. kto nevie, ze som bola na opke, tak to ani nezistil doteraz. takze urcite sa neboj, ze to bude skok.

papulkaaa

dobre ranko,chcela by som sa opytat,ci si prsia masirujete...som 4mesiace po op.,vsetko v poriadku,moj doktor o masirovani nic nehovoril a kamaratka si prska masirovat musela,zevraj aby uplne zmäkli a naozaj su neuveritelne mäkke.Ake su vase skusenosti?

si4si

ahoj Adnav :) veru aj ja mentor ja som si dala okruhle ale dokturek je taky macher ze by nikto nepovedal ze mam implantaty. Vyzeraju naozaj prirodzene a su uz aj pekne usadene. S timuskou sme boli spolu v jeden den na klinike. tiez som rada ze si spokojna :)

AdnavCosti

Jeeej, ahoj si4si!!! Ani nevies, aka som rada a tesim sa spolu s tebou a ako citam aj s Timuskou! Vidim, ze aj na teba dr. Marsal urobil dobry dojem. Tiez mas Mentor? Citam, ze si sla do okruhlych, ja som sa rozhodla pre anatom, hlavne z dovodu, nech sa mozem vyzliect a nekricim "halooo, sme umele", hoci dr. kludne uvazoval aj o okruhlych, ze v mojom pripade by sme dosiahli aj nimi zelany efekt... Tesim sa!

si4si

ahojte kocky tiez som tu dlho nebola nejako nestiham

Adnav Costi

som rada ze po takej dobe si napisala nakoniec som si dala robit prsia u dr. Marsala a tiez som max.spokojna. Mam 3 mesiace po opke a prsia vyzeraju uplne prirodzene poslem aj ja do galerky foto :)

Vladka

deje sa nieco ja dufam ze nie lebo si bola velmi spokojna