Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

papulkaaa
Ja som sa o masirovanie dost zaujimala, hladala na nete, pytala sa dr. A aj som to dost poctivo prevadzala asi od konca +. mesiaca.
pre mna to ma svoju logiku: okolo imlant. /ako cudzieho telesa v tele/ sa prirodzene u kazdej vytvara taky obal /kapsula/ a ta ma byt jemne vacsia ako samotny impl. jednak zo zdravotnych dovodov, jednak prave kvoli makkosti. Ten obal sa formuje niekolko mesiacov, do pol roka po opke sa to da najlepsie ovlpyvnit.
Z vlastnej skusenosti odporucam zo zaciatku: nafukat fit loptu, klaknut si pred nu, prsiami sa o nu opriet a zdvihnut, opriet...

leila22

repka

ano, uz som po op. v stredu ma operovali a zajtra idem na kontrolu... tabletky proti bolesti si davam uz len pre istotu na noc, ale cez den som ich uz vysadila. Uz sa prechadzam aj po zahrade, len pri chodzi ma to este trochu pobolieva.. dnes som si chcela lahnut na bok, len som nevedela ci uz mozem. mozem? ci aku mas ty skusenost?

papulkaaa

barborka 10,preco ten vykricnik? samozrejme cokolvek budem konzultovat s doktorom,iba ma zaujima,preco su tak protichodne nazory,citala som aj na omlazeni a odpovede su pre aj proti,tak len preto som sa obratila aj na vas...

repka

leila 22

niektore baby pisu, ze mohli uz skoro a tak ... ale mna to strasne bolelo - ale naozaj strasne(este teraz citim)... a po asi mesiaci ked som soferovala, tak to nebolo nic moc preradovat a ani to nebolo bezpecne, lebo keby som mala strhnut volant, tak neviem, neviem... a ked som dokoca soferovala prevcerom, tak uz ked som viac vytacala volant, tak mi to robilo problemy este teraz...
- je to urcite individualne - to budes vediet sama po operacii na co sa budes citit...
a ty si uz po op?

repka

ahojte
ja som uz vyse mesiaca po opke.. este sice stale citim prsia (pichania, tvrdnutie a tak), ale som spokojna...

..co sa tu riesila velkost - tak ja mam 450 okruhle - teraz mam 175 cm a 59 kg a zatial vidiet, ze su to silikony, aj znami mi vravia, ze mohli byt mensie - podprsenku(musim zohnat 70F). Ale vôôbec nelutujem velkost (ja som od zaciatku ale chcela velke). Ja som sa uz tiez asi s nimi vzila a vobec mi nepripadaju velke - brala by som aj viac... este teraz ma az striasa pri predstave, ze by som si dala mensie - lebo by som to neskutocne lutovala!!

leila22

caute baby, som uz 5 dni po opke a uz pomaly neberiem ani tabletky proti bolesti, len ma to este boli pri chodeni. a zajtra mam ist na kontrolu. ale mozem sa opytat za ako dlho ste mohli spat na boku?