Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

toto keď čítam sa tiež bojím. Ale teraz som si pozrela repku a jej nové prsia a odpadávam kráááááááááááááááááááááása. Aj ja už chcem, toto je silnejšie ako strach :))) keď vidím takéto krásne prsia ako má repka.

repka

ty máš podobný základ ako ja a máš 450ml? A vôbec nevyzerajú také velké, sú úplne krásne, nááááádherné, ja budem mať 350ml, ale som chudšia. Ale chválim Ťa, máš ich krásne :)

davidoff

toto keď čítam sa tiež bojím. Ale teraz som si pozrela repku a jej nové prsia a odpadávam kráááááááááááááááááááááása. Aj ja už chcem, toto je silnejšie ako strach :))) keď vidím takéto krásne prsia ako má repka.

repka

ty máš podobný základ ako ja a máš 450ml? A vôbec nevyzerajú také velké, sú úplne krásne, nááááádherné, ja budem mať 350ml, ale som chudšia. Ale chválim Ťa, máš ich krásne :)

barbora10

vladka

zalezi od toho,aky je dovod reoperacie.ak doktor uzna,ze je tam dovod na opravu,s prsiami nie je vsetko tak ako ma byt,tak by si za reoperaciu platit nemala,ale ako je to s implantatmi,tak to by zaujimalo aj mna.vazne je to take zle???manzel ti co hovori na prsia,alebo to pozorujes iba ty?neposles foto?

barbora10

tak este raz:)

ak doktor masaze prikaze,treba masirovat,ak ich neodporuca,tak ich v ziadnom pripade nerobte!

adnavcosti

blizim sa k druhemu roku od operacie,takze tak ako ty,pisem z vlastnej skusenosti a nie to,co som si precitala na nete i ked viem,ze tam je toho plna rit.to ze mne doktor masaze neodporucal,neznamena,ze to budem aj ja kazat,radit ostatnym,pretoze i ked moja skusenost je nemasirovat,tak to neznamena,ze budem od masirovania odhovarat niekoho,komu to doktor vyslovene kazal.chcela som len poradit,ale tu sa to casto zvrhne k hadke,nedorozumeniu a to len pre to,ze nie vzdy je na konci vety smailicek.presne od toho toto forum je,aby sme si poradili a moja rada je:riadte sa pokynami vasho operatera.a taktiez je toto forum o tom,aby sme na svoje prispevky reagovali,takze tvoju reakciu na mna beriem.

a tak ako niekemu masaz pomoze,naopak niekomu moze sposobit komplikacie a preto v takomto pripade neradit z vlastnej skusenosti.takze v tomto pripade je rada nad zlato aj to,ze poradis sa riadit doktorom.

AdnavCosti

barbora, repka
Tak ako to repka SPRAVNE POCHOPILA, pisala som vlastnu skusenost.
Rovnako ako ty, aj my ostatne vieme citat a na inrenete sa toho najde dost. Na Slovensku sa v drvivej vacsine pouzivaju implantaty texturovane /bez ohladu na viac alebo menej kvalitnu znacku/, plnene kohezivnym gelom a pri tychto je masaz vhodna.
Samozrejme z alibistickeho hladiska je najlepsie napisat aj mne na tvoju adresu, repka, - porad sa s lekarom. Samozrejme vyvstava hned aj otazka - naco su potom podobne fora ako je toto tu?

papulkaaa

barborka10,viem,ze to nebolo zle myslene...cele sa mi to zacalo prehanat hlavou,ked sa ma kamaratka pytala,ci si ich masirujem a to nemyslela masaz s telovym mliekom ,ale take riadne "mackanie" podla toho co mi hovorila a teraz mam toho plnu hlavu preco ona ano a ja nie,nie ze by som kvoli tomu nespala a velmi lahko mi na to vie odpovedat doktor,iba som chcela vediet skusenosti pacientiek od dalsich lekarov,pretoze tak ako pisala adnavcosti,prislo mi to masirovanie tak nejak logicke.

barbora10

adnavcosti

ale ta iba malinko poopravim.nie u kazdej pacientky je masirovanie vhodne.zalezi to od viacerych faktorov,napriklad od druhu implantatu.nie kazdy implantat je vhodny na to,aby sa po jeho vlozeni vykonavali masaze.

barbora10

papulka

preto,aby som to zdoraznila:)nic zle v tom myslene nebolo.nekazal masirovat,lebo v tvojom pripade masirovat netreba.

AdnavCosti

repka
Tak ako pisu dievcata - soferovanie je max. individualne - ja som 5. den po opke odsoferovala sama 20 km na kontrolu a spat domov, samozrejme, nebolo to suprove, ale dalo sa. Sama musis skusit.