Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

vladka,to sa teda tazko cita,ale ked si uz tolko pretpela s tymi prsiami uz to len dobojuj,lebo inac na fotkach ich mas krasne,no co tak ti jeden imlantat vymenia,ale ked uz si zvykla,alebo si vymen obidva a daj si nagor,tie su pevnejsia a pod sval,vraj vtedy sa ani nehnu,neviem no moj nazor,pozerala som fotky Mondan aj ona mala krasne,ale potom co sa stalo,...nebude to uz trocho ochabnutou kozou po kojeniach,predsa to da zabrat a potom to uz tak dobre nedrzi a jednoznacne by som si dala pod sval,nie pod zlazu

barbora10

vladka

jasne,ze to nemusi byt dvojite prsko,ze pricina moze byt uplne ina,to len podla mna tak vyzera.iste je len jedno,ze to chce opravu,lebo ta je nutna.drzim palceky!

repka

davidoff

:) jeej..dakujem :) .. v skutocnosti inac vyzeraju vacsie - hlavne teraz som schudla a viac trcia :)

a ty mas ake miery? a tak?

AdnavCosti

ja? ved ja si ich nechcem masirovat? ci? ja nechapem :(

AdnavCosti

Verim, ze si z toho na nervy! Plne schvalujem tvoj postoj - cim skor za doktorom, skoda, ze ma dovolenku. Uvidis, co povie, reopke sa asi nevyhnes, len akym sposobom...ci imlos, alebo modelacia bez, hoci si neviem predstavit, ako by to vyzeralo...
Z fotiek sa vobec neda povedat, ci je to dvojite prso, tak ako sa vyjadrila barbora, na pohlad to tak vyzerat moze, ale pricina moze byt uplne ina. Ved napr. aj Mondan - na prvy pohlad dvojite prso, v skutocnosti to ale tak nebolo... Ale to je jedno, co to je, to to je a nie je to dobre...Zdas sa byt taka odhodlana zena a preto verim, ze si za svojim snom pojdes aj dalej a nevzdas to!

si4si

ahojte babulky

Vladka

tak to mi je naozaj luto suhlasim s Adnav co napisala. Tak si sa velmi tesila a prezivali sme to s tebou a dakujem ze o tom otvorene hovoris. Co sa tyka implantatov tak sa nesmu vkladat tie iste implantaty neviem preco ale lekari to neodporucaju. Ja dufam ze ti to dobre dopadne a nech sa rozhodnes akokolvek u mna budes mat plnu podporu aj ked len takto cez forum.

soferovanie je individualne ja som soferovala 4-ty den po opke aj ked to nebolo prijemne ale zvladla som to.

ja som napriklad nemasirovala mne to doktor neodporucal takze je to naozaj individualne.

barbora10

vladka

je mi to velmi luto,ale tvoje pochybnosti o tom,ze nieco nie je vporiadku su na mieste.vidim to aj ja a nieco take urcite bude vidiet aj doktor,takze reoperacii sa zrejme nevyhnes.prsia mozu byt potom naozaj krasne,takze ak to nevyslo hned na prvy raz,aj to sa stava,neznamena,ze uz nikdy nebudes mat krasne prsia.opravia ti to a ty budes spokojna.odstranit implantaty sa saamozrejme da,ale chcelo by to dalsiu modelaciu a ani tak by nemusel byt vysledok uplne podla predstav.prekonzultuj do s doktorom,ale hlavne mysli pozitivne a ze este nie je nic stratene.podla mna to u teba vyzera na to dvojite prsko:(

AdnavCosti

vladka
Ked si spomeniem na tvoj optimizmus a radost, na to, ako si to cele s nadsenim prezivala a tesila sa...tak ma to strasne mrzi...Ja viem, povies si "to mi tak pomoze", ale vazim si ta aj za to, ze tu o tom otvorene pises, nech sa niekomu nezda, ze je to vsetko "prechadzka ruzovou zahradou". Drzim prsty a ak smiem byt taka doterna, posles aj mne, ked si uz pri kompe? nutmynut@yahoo.com

Bianca1236

vladka19 to mi je luto ze ti to takto dopadlo, ze mas komplikacie. tvoje sa mi velmi pacili v albe, je to skoda ze to nevyslo. daj potom prosim vediet co na to doktor, ked sa vratia z dovolenky teda. drzim palce aby ti to vyriesili k tvojej spokojnosti.
na margo tych ohovaraciek, nejdem sice do Novamedu, ale hento mi pripada ako obycajna zlatokopka skrz prsia. a take caste reopky to som nikde nepocula zeby robili, behom par mesiacov.

barbora10

vladka

posli mi foto na mail,lebo kym to livka nahodi,tak to asi potrva.myslim,ze je na dovolenke.

baskabahnova@centrum.sk

ak ta prsia stale dost bolia a bez podprsenky nemozes ani na krok a este k tomu aj to dvojite prsko,tak urcite to bude chciet reoperaciu.ja ta chapem,ze si z toho zufala,ved kto by nebol,ale niekedy to staci opravit.niekedy sa stava aj co cert nechce,telo je telo:(