Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

repka
Svojim prispevkom som nechcela narazat na CENU implantatu, suhlasim s tebou, ci uz 2300 alebo 2600€ tak to cert ber... Skor som chcela vyzdvihnut KVALITU, aspon teda podla mnohych porovnani /aj/ zo zahranicia. Zijem v Rakusku a napr. tu sa ES skoro vobec nedavaju a kazdy plasticky ch. ti aj povie, preco. U nas ten trend stale pretrvava a nemusi to suvisiet len s cenou. Jednoducho ma doktor zmluvy s dodavatelmi isteho druhu implantatov, z coho ma samozrejme nemale provizie /jedno ci su to Mentor, ES alebo nagor/ a na druhej strane na skusenost s danym druhom. Komlikacie mozu byt pri kazdom, pravdepodobnost na zaklade dlhorocnych pozorovani je ale u jedneho druhu mensia ako u druheho, to je fakt. A samozrejme je na kazdej z nas, akeho doktora a implantaty si vyberieme.

davidoff

repka

no veď práve termín mám až na posledný marcový deň, môžu ma zobrať skôr tak v novembri, možno v decembri, ak sa im niečo uvolní. Tak pevne verím, že sa im niečo uvolní. Áno k pánovi doktorovi Červeňovi idem, aj nos mi ide zmenšovať naraz s prsiami. Tak som zvedavá :))

tessy111

ahojte, sem tam čitam toto forum a ma až zarazilo, ked som sa dočitala ake problemy ma Vladka19.Velmi ma to mrzi.Tak si sa tešila na nove prsia.Tolko penazi a bolesti ťa to stalo, tak dufam, že všetko sa vyrieši a budeš konečne spokojna a bez problemov.
Vladka19, je to od teba spravne, že to tu pišeš aby sme aj mi ostatne vedeli čo sa môže stať.Držim ti palce. pevne nervy.

leila888

Baby,ja som bola operovana v r.2002 v Novamede.operovala ma dr.Kernerova.implantaty mi dala eurosilicone 280ml.po 2 tyzdnoch som musela ist na reopku pretoze lavy implantat bol ovela nizsie,cize mi ho posunula hore.teraz uvazujem nad zvacsenim,chcela by som aspon 500ml ale tiez znacku eurisilicone.neviete mi povedat ako dlho sa caka na operaciu?a cena so vsetkym aj s predoperacnymi aj s lozkom je aka?

repka

davidoff

jaj, tak to si fakt chuda :) .. uz som zvedava na fotky :))
.. a ides k cervenovi? a nemaju ti volat skor ak sa uvolni termin? ci nemozes?

repka

andavcosti

ja sa nechcem hadat ani nic podobne, ale nesuhlasim s tebou... tam su cenove rozdiely minimalne - ja neviem ci to je do 200 euro alebo viac - a ked niekto uz vyvali prachy za operaciu, tak je to uz jedno par stoviek navrch!!- takze si nemyslim, ze kvalita je ovplyvnena cenou. Keby mentory boli take jednoznacne lepsie ako ostatne, asi by doktor ine ani nedaval...

davidoff

repka

ja mám miery 170xm/50kg pod prsiami 65cm. Takých chuďas som ja a to mám 2 krásne malé detičky. A idem mať anatomické 350ml. Anatomické som chcela preto, aby vyzerali prirodzenejšie, čo mi aj môj doktor schválil, že keď mi ich dá, budú k mojej chudej postave lepšie ako gulaté. Tak sa teším, ale ešte sa načakám, najskôr november-december :( Ale čo už. Oplatí sa čakať :)

AdnavCosti

vladka
Neviem sice isto, akej znacky implantaty mas, ale ak by si sa rozhodla pre vymenu, zvaz aj kvalitu implantatu. Nieco na tom predsa len bude, ked odbornici na zaklade dlhorocnych studii dokazu vyhodnotit jednu znacku ako minimalne rizikovu pre vznik pripadnych komplikacii, pricom lacnejsia alternativa implantatov vobec ziadne studie nepublikuje...
Velmi specifickým rysem důležitým pro zdárné usazení je i povrchová struktura implantátu. Prsní implantáty MENTOR® mají povrch upravený metodou texturování SILTEX®, která výrazně snižuje riziko bakteriální kontaminace.
Zároveň tento obal usnadňuje ideální propojení povrchu s okolní tkání a výskyt kapsulárních kontraktur je tam omezen na minimum.