Cafte baby,
ja Vas citam uz asi dva roky, velmi sa nezapajam, teda niekedy som zvykla pisat, ale teraz uz dlhsie nie.
Ale teraz sa mi neda nezapojit sa.
Pisala som ze ja sa chystam na operaciu v Rakusku a riesila som ci anatom alebo okruhly. Bohuzial pre moju pracovnu zaneprazdnenost, som uz dvakrat zrusila termin operacie :(
Ale k inemu som chcela, uz som to aj raz pisala, Adnav Costi nemas pravdu, ja tiez zijem v Rakusku a pouzivaju sa tu hlavne Eurosilicony!!! Ale aj tak si nemyslim ze je jedna znacka horsia alebo lepsia ako tvrdis ty, dokonca by som si nedovolila tvrdit ze jedna znacka je menej kvalitna. Vsetky znacky musia splnat velmi prisne kriteria, a to zarucuje najvyssiu kvalitu. Zvysok je len marketing, za ktory ak chces si priplacas - teda platis len za znacku nie za vyssiu kvalitu.
Komplikacie velmi malo zavisia od znacky, skor od vhodnej velkosti, operatera, spravne spravenej kapsy atd atd.
A myslim ze fakt ze Cerven robi s Eurosilikonmi a ma podla tohto fora asi najviac pacientiek, a velmi malo komplikacii, (hlavne ked zoberes to mnozstvo co k menu chodi a minimum komplikacii) tak to urcite nic nehovori v neprospech tejto znacky.
Sorry baby, ze som sa tak rozohnila, ale nemam rada ohovaranie...