Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KatkaLopatka

Bianca1236

Nemôžem najsť album margaret :( Počuj, ja nemám také prsia ako ty, vidím, že to tu máš už zbehnute od A po Z, možeš mi poslať mail na teba, pošlem ti moju foto aby si videla a čom tu hovorím :D

Bianca1236

Katkalopatka, no presne tomuto sa ja chcem vyhnut. ja mam prsia celkovo dost nizko, ked si ich podvihnem pred zrkadlom tak zrazu mam aj trup. docitala som sa tu o niekolkych babach ktore riesili tu modelaciu radsej len cez dvorce, kazdy doktor im ale radil inak. ja nechcem riskovat ze to nebude stacit, radsej sa necham rozrezat nech mi nadvihne vsetko.
no myslim si ze ak budes mat nevyhnutnu tu modelaciu po roku, uz by som to na tvojom mieste dala spravit vsetko naraz. predsa len dve narkozy su menej nebezpecne ako jedna.
je to samozrejme len a len na tebe, ale pozri si napr. foto margaret, ta ma nizko bradavky a pritom v podprsenke vyzeraju prsia normalne. len je to vsetko dane tym zakladom.
to som zas nejaka mudra :) moc to tu asi citam...

KatkaLopatka

AdnavCosti

Výborne to máš urobené, u mňa je základ iný, ja nemám taký ovis, ale bradavky mám podstatne nižšie, vravím že asi tak ako Vlasti. Veď snáď Livka moju fotku nahodí čím skôr. Navrhoval mi pod sval, vysoký profil, okrúhle, tak ja naozaj neviem :(

clang

Ahojte baby - Vladka19,
dlho som tu nebola. vsimla som si, ze ste zacali riesit re-operacie.

Na reoperaciu idem aj ja, a to, ze sa vyberie implantat a nemoze sa vlozit ten isty som este nepocula. Ved ked nie je v implantate problem. Na operacii som bola v oktobri v Pk u dr. Cervena a reopku mam naplanovanu tiez do Pk 19.11. Mne to vychadza vlastne po roku.

Akasi

ES sa pouzivaju tak hojne kvoli nizkej cene a aj preto ich ma tak vela klientiek, lebo ES su lacne a tympadom pristupne kazdej. Nie kazda chce zacalovat 3000 € za kozy. Je to ciste o stade a o zarobku. Je pravda ze vela doktorov s ES odmieta robit. Preco, ked su tam take provizie a tak lahko sa s nimi robi? Hodnotit podla prispevkov z for u nas, ze ES su dobre, lebo ich dava Cerven a neviem kto, je troska slabe. Vsade ide hlavne o prachy a o biznis a najviac u doktorov. Citajte aj zahranicne fora.
Inak mentory boli v USA jeden cas uplne zakazane, vypustali skodlivu latku do tela.
No a preco su ES take lacne? Odpoved je vzdy v kvalite, proste je niekde ubrate. Tak to chodi. Ci si myslite ze na ES pracuje o 2 ludi menej ako na nagoroch napriklad? :)))A ak ano, aj to nieco znamena.

AdnavCosti

kerstin
A kto ohovaral? A koho?
Neviem, kde si v AT bola na konzultacie, resp. ci vobec, ja ano - u dvoch lekarov a tlmocim len nezor tychto dvoch. Na SK som bola na 4 konzultackach - aj lekar, kt. standardne robi s inymi impl. pripustil, ze rozdiely s kvalite /hoci samozrejme standard a nie nizky musi splnat kazdy/ su.

AdnavCosti

Katka
navrhuje ti pod zlazu al. pod sval? Udajne v pripadoch, kedy sa zvazuje kvoli poklesu prsnikov aj modelacia, sa dr. priklanaju k vkladaniu pod zlazu. Ja som mala otrasny zaklad, tiez sme sa bavili o modelacii, ale nechcela som, takze dr. musel hladat vhodny implantat /velkost, profil../, aby vyplnil zdola ten previs a zaroven ich vyplnil. A slo to aj bez modelacie, teraz som pol roka po opke a nadmieru spokojna /nielen ja, ale aj okolie ;) /

kerstin

Cafte baby,

ja Vas citam uz asi dva roky, velmi sa nezapajam, teda niekedy som zvykla pisat, ale teraz uz dlhsie nie.

Ale teraz sa mi neda nezapojit sa.

Pisala som ze ja sa chystam na operaciu v Rakusku a riesila som ci anatom alebo okruhly. Bohuzial pre moju pracovnu zaneprazdnenost, som uz dvakrat zrusila termin operacie :(

Ale k inemu som chcela, uz som to aj raz pisala, Adnav Costi nemas pravdu, ja tiez zijem v Rakusku a pouzivaju sa tu hlavne Eurosilicony!!! Ale aj tak si nemyslim ze je jedna znacka horsia alebo lepsia ako tvrdis ty, dokonca by som si nedovolila tvrdit ze jedna znacka je menej kvalitna. Vsetky znacky musia splnat velmi prisne kriteria, a to zarucuje najvyssiu kvalitu. Zvysok je len marketing, za ktory ak chces si priplacas - teda platis len za znacku nie za vyssiu kvalitu.
Komplikacie velmi malo zavisia od znacky, skor od vhodnej velkosti, operatera, spravne spravenej kapsy atd atd.

A myslim ze fakt ze Cerven robi s Eurosilikonmi a ma podla tohto fora asi najviac pacientiek, a velmi malo komplikacii, (hlavne ked zoberes to mnozstvo co k menu chodi a minimum komplikacii) tak to urcite nic nehovori v neprospech tejto znacky.

Sorry baby, ze som sa tak rozohnila, ale nemam rada ohovaranie...

KatkaLopatka

Ahojte baby, tak konečne som sa dostala do galérie, teda moja fotka tam zatiaľ nieje, livka vravela, že nahodí neskôr, ale aspoň možem ja zatiaľ kuknúť Vaše. Opku mám už 22. 8, čiže o pár dni a stále neviem či mám podstúpiť aj modeláciu. Dr vravel, že to mám na hrane, že ak nedám teraz, uasi to bude potrebné o rok. Tak sa neviem rozhodnúť či to mám podstúpiť naraz, alebo neskôr....alebo vôbec. Mám podobné prsia ako Vlasti, len mám asi trošku väčší základ, teraz mám 75B. Dr Magdo mi chce dať okrúhle 390 ml alebo 420ml. Sa bojím, že keď mám väčší základ tak mi to posunie bradavky úplne nadol. Poraďte čo robiť..

davidoff

výber implantátov som veru nikdy ani neriešila, aké mi doktor navrhol a určil, také budem mať. Ešte keby som nad týmto mala rozmýšlať, tak už potom neviem. Ale veľa báb tu má aj ES, aj mentory aj nagory, takže som spokojná, že viem, že všetky sa používajú aj tie ktoré budem mať ja. Budem mať ES a nijak to neriešim. Vybrala som si dobrého doktora (Mudr. Červeňa) a ten isto vie, prečo mi chce dať ES.