Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KatkaLopatka

Bianca1236

Na konzultačku som bola len u jedneho a mala som dobrý dojem, tak som nepovažovala za potrebné hľadať sa niekde inde. Tak asi to urobím tak, že najprv dám implantát a ak nebudem spokojná tak jedine modelaciu cez dvorec po čase :) Teším sa, aj sa bojim trocha :) Ďakujem za podporu, určite sem vložím foto po opke hneď ako to bude možné :) A ty máš termín kedy?

Bianca1236

katkalopatka, ano mas pravdu :) ale mne sa to nevidi ze by ti to bolo nutne tolko jaziev. u kolkych doktorov si bola na konzultacii? mozno by ti druhy vedel inak poradit. inak popozeraj tu galerku celu a uvidis, aj s horsimi zakladmi maju baby pekne prsia, tak podla mna budes mat dobry vysledok :) kazdopadne vela stastia :)

KatkaLopatka

Bianca1236

No veď toho sa bojim, vravel mi, že rezal by to spodom a potom stredom k bradavke a okolo dvorca. To sa mi zdá príliš veľa jaziev :( Tiež sa mi nevidí, žeby som to mala tak strašne za potreby :) No uvidim, počkam kým sa mi tam nahodí fotka a skúsim ešte pootravovať ďalšie baby nech poradia :) Viac hláv, viac rozumu :)

Bianca1236

katkalopatka, tazko ti ja poradim, musis na to prist sama. na tvojom mieste by som to riesila naraz, mala by si to hotove a uz sa len teskat z prsicok novych. ked si to nechas na potom, neviem ani som sa tu nedocitala taky pripad ze najprv silikony potom modelacia, skor naopak to byva. a nehovoril ti dr ze co a ako ti chce modelovat? mne to vysvetlovala ze ako mi to a tamto poposuva az som bola z toho jelen, ale u teba sa mi nezda zeby bolo treba nejak vela toho robit. uplne by cez tie dvorce stacilo, aspon mne sa zda. ale ja nie som dr :(

KatkaLopatka

Bianca1236

A myslíš, že si tú modeláciu mám dávať hneď alebo radšej počkať na výsledok? Dr mi vravel, že ak by som išla potom na modeláciu robí sa len v lokálnej anestéze.

Bianca1236

katkalopatka, no moj skromny laicky nazor je ze mas dobry zaklad, tu modelaciu skus vykseftovat s doktorom cez tie dvorce ked uz. podla mna budes mat pekne prsia! :)
citam tu akurat asi z roku 2008 prispevky, nika00 tiez riesila tuto dilemu co ty, aj ked mala iny zaklad. a jedna doktorka jej chcela rezat cele prsia, a nakoniec isla druhemu a ten jej ubral len cez dvorce, a ma pekny vysledok. v albach je na 15 strane. ktovie ake ich ma teraz...ale myslim ze dobre spravila, pekne ma

alore

clang ahoj, smiem sa spytat preco ides na reopku? Ty si bola na opke po mne,si ta pamatam ja som vtedy bola v pk na kontrole po troch mesiacoch.
Baby ako je to s kontrolou po roku? Boli ste niektora? Je to nevyhnutne,ked je vsetko ok. Asi by som sa mala objednat, 21.8 bude rok co som po.
Inak baby ste si iste,ze nosite spravne cislo podprsenky a nedeformujete si tak prsia? Bola som vo VS a tam ma zmerali a moja velkost je 34DD a doteraz som nosila 34C alebo D.

Bianca1236

jasne, posli mi na mkrizanova@gmail.com
mne uz dobre sibe z tolkeho citania o prsiach :D ta margareta je tusim na 14 stranke albumov