Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

saci

ahojte baby, 12.10. mam termin v ULK v BA. navrh je 325ml. bojim sa aby to nebolo vela, prosim ako sa dostanem do galerky?dakujem

KatkaLopatka

vladka19
ďakujem...ja mám troška viac kíl aj cm, takže tých 420 asi ani nebude tak veľa ako sa mi pôvodne zdalo, ale stale neviem čí dám 390 alebo 420 :) Bože ja som v skutočnosti veľmi rozhodný človek, prvý krat som v situácii, keď sa neviem rozhodnúť :D Vieš ja som najprv chcela iba zväčšenie, nevedela som, že bude potrebná aj modelácia :) Videlo sa mi to všetko tak jednoduché. Dr povedal ak nedám urobiť teraz tak o rok bude treba, tak asi je lešie to mať za sebou naraz.

korki

ahojte

no je mi velmi luto vsetkych, ktore tu riesite reopky. ma to mrzi, ze aj taketo veci sa stavaju!!! vdaka za toto forum, ze sa tu da poradit aj co sa tyka reopiek, pretoze kazda mame na to narok...
ja som zatial spokojna, absolutne. ale viem, ze casom sa to moze zmenit a s kazdym problemom sem rada prispejem a poradim sa s vami a samozrejme paralelne aj so svojim doktorom.

prajem vsetkym vela sil a tym novym prajem stastne operacie, nech je vsetko ako ma byt.

KatkaLopatka

vladka19
ja to asi necham na deň operácie, že či dám aj modeláciu alebo nie :) lebo som z toho celá dopletená, jedny radia tak, druhý tak. Tebe naozaj pekne spravili, môžem sa opýtať akú máš výšku a váhu? Vidím, že si dávala 390 ml, mne chce dať tiež buď 390 alebo 420.

Bianca1236

vladka19 dakujem za nazor, ja verim ze to bude dobre. a to som sa tiez divala na tie tvoje pred implantatmi, ze jazvy ziadne nevidno na fotkach. urcite je to dobra vec ta modelacia. a ako sa dari tebe? este sa doktor nevratil z dovolenky? ty si bola tusim u Cervena, ze?

pheobe24

Ahojte dievčatá veľmi by som chcela silikóny,len mám strach čo sa s nimi stane počas tehotenstva a následného dojčenia.Nemáte skúsenosti či je po dojčení nutná ďalšia operácia?Veľmi pekne ďakujem.

bianca003

clang
ahoj som rada že si sa ozvala ,,,pametám sa ked sa tu vlastne kôli tvojmu problému nejaké baby pohádali :) preto nie si ani v galerke ... a na reopku ideš tiež k dr Červenovi? a ak ano ako sa k tomu postavil? a hradíš si všetko znova ,už si presne nespomínam ,ale ty si mala po OP asymetriu?

KatkaLopatka

Bianca1236
Vidím, vidím, že maš všetko naštudované :)to je super. Ja keď som išla na kolnzultačku tak som vôbec nič neriešila, nehľadala, nepytala sa, proste som sa rozhodla že idem, buď teraz alebo nikdy a hotovo :) A bola som dosť v šoku z tej modelacie, ja že mi tam šupne implantáty a hotová vec :) Inak by som nebola nervozná.

Bianca1236

katkalopatka, budem ti drzat palce :) urcite to budes mat dobre. nikdy nevies, mozno nakoniec nebude treba modelaciu, ved uvidis :) ja mam termin 19.9, som strasne nervozna uz odkedy som sa objednala :D