Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

alebo je este mozne,ze bola na plastike uz viackrat.prvykrat gulate,lebo ked lepsie pozeram tu foto,tak neviem ci uz aj tam nema silikony.

barbora10

janika

neviem u koho jarova bola,ale v pluske na jednej foto ma jazvicku pod pazuchou z coho by som usudzovala,ze ma gulate,ale kedze uz aj anatomicke sa daju pazuchou,tak som na vazkach:)mne sa jej prsia tak isto pacia!ona mala super zaklad,krasne prsia pred operaciou,cize ak ma aj gulate,tak vysledok je prirodzene pekny.

foto pred:

www.mobypicture.com

Flow333

Ahojte kocky. Nebola som tu ani nepamätám.

Vladka19 čo máš za problém???? Ja stále riesim tu asymetriu. Vidno to. Takze asi reopka. Idem sa po lete ukázať. Tak som zvedava ako sa dohodneme.

silviklh

janika1531xx nedá mi nereagovať....
už z tvojho príspevku usudzujem,že guľaté silikóny si v živote nevidela...........

janika1531xx

Ahojte

Neviete mi povedať aké ma Andrea Jarová urobené prsia či gulate alebo anatomy?Neviem sa rozhodnuť,chcela by som prirodzené a nie načapnuté gule..a ona ich má pekne spravené tak preto sa pýtam.

sygy

Ahojte baby:-)

Chcela som sa spýtať, či nebola niektorá zvás na zväčšení prsníkov u MUDr.Petra Sisku. Dcéra si ho vybrala a nemám o ňom žiadne referencie. Ďakujem za príspevky:-)

Bianca1236

vladka19 tak dufam ze ti pomoze dr ked uz sa z dovolenky vrati. tiez nad tym casto rozmyslam, ci to tie jazvy nenatiahne..ale jazvy mne nevadia. ved okrem mna ich nikto neuvidi. teda priatel, a to je jeho vec ci sa mu to lubi alebo nie. tiez som povodne chcela len modelaciu, ale ked mi ukazala kolko mi bude musiet ubrat tej koze (volakedy som mavala D aj viac) tak mi bolo jasne ze mi ostanu male. a k velkemu zadku male moc nejdu...tak teda budu aj implose. ak budu robit problemy hold budem sa musiet zmierit s tym ze len modelacia mi pomoze neskor..
kazdopadne drzim palce kazdej co sa este len chysta, alebo riesi problemy, nech sme vsetky spokojne konecne s prsiami! ved o to tu ide...