Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petulik55

Ahojte kocky... :) chcem sa Vas opytat ci mate niekto skusenosti s dr.Maryna Kačmarčikova z KE. Chcem si dat spravit prsi a kamoska mi odporucila ju. co vy nato? Dik

Nelina27

ahojte dievcata, tiez sa ozyvam po dlhsej dobe, som 5 mesiacov po opke, prva dovolenka s novymi prskami dopadla super, velmi som si to uzila, je to proste parada s plnym dekoltom, satocky a plavky sedia ako uliate:-) tiez uz robim uplne vsetko, cvicim vo fitku, zumbujem, prska sa pekne usadzaju, zmakli, este by trosku hadam aj mohli, hlavne odspodu ale inak som prevelmi spokojna a zdaju sa mi uplne ako moje, akoby som ich mala na hrudi odjakziva, takze ak niektore vahate ci ist do toho, ja by som nevahala a jedine lutujem ze som sa na to neodhodlala uz ovela skor. citam ze vladka ma nejake problemy ale verim ze sa to podari doriesit k jej spokojnosti, v zivote to proste nejde vzdy vsetko ako po masle, aj s rizikami samozrejme musime ratat. a drzim palce vsetkym co mate pred opkou, rychle zotavenie prajem a potom hor sa na nakup novych podprseniek :-)

KatkaLopatka

Amina

Ahoj, som rada, že si sa ozvala prave ty :) pretože idem na rovnaký zákrok. Mám takú otázočku, ako vypadajú tie jazvy po toľkom čase? Je to veľmi vidieť?

Amina

Ahojte kočky. Po dlhej dobe mi nedalo a nakukla som na toto fórum, ktoré mi bolo oporou pred a po operácií. Ja už mám dva a pol roka po. Som šťastná a všetko je v poriadku. Prajem váam všetkým aby to dopadlo na 1. Hlavne sa neunáhlite a dajte si čas na hľadanie lekára. mne sa to oplatilo.Mám modeláciu z vložením implantátov naraz a keby som sa unáhlila, tak by ma jeden chirurg doriadil. Našťastie som sa nenáhlila a našla lekára, ktorý mi urobil zázrak :-)))V albume som ako amina.

Zuleko

Vladka19
Prská sú Ok,aj keď sa mi zdá,že sú trošku tvrdšie..ono všetko chce čas tak som trpezlivá..veľmi ma mrzí,čo sa stalo tebe,tak pevne verím,že sa to dá do poriadku a všetko bude tak ako má byť.a áno uvažujem nad zväčšením:-)