Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

ahojte este by ma zaujimalo...ja som taka padavka, bojim sa bolesti, bojim sa ked sa mi prilepi rana o leukoplast. ked sa preliepaju tie jazvy, nestalo sa to niektorej? viem je to detinske, ale mne robi problem aj vyberanie stichov :) a mam aj fobiu z injekcii :D

Zuleko

KatkaLopatka
Verím,že budeš spokojná a radšej viac ako menej:-)A naozaj 30 ml je takmer nulový rozdiel..

Baby nereagujte na Rencu ,lebo je zjavné, že Vás chce len naštvať tak jej nedovoľte, aby sa jej to podarilo a kašlite na ňu a tešte sa z krásnych pŕs:-)

Luxury

Caute slapky :-D!

Bianca003, dost neskoro - gratulujem k uspesnej opke, mas to fakt krasne spravene.

Vladka19,je mi luto,ze mas problem s prskami :-(,dufam, ze das aspon ty vediet ako to pokracuje, urcite to dopadne dobre... drzim Ti palce!

KatkaLopatka

Zuleko

No tiež myslím, že niekedy je viac viac :D

Ahhhh už len 9 dní :) a tiež budem šľapka eheheheheeee.

silviklh

renca212 ty co akože riešiš so mnou? :D ja chlapa mam,aj prsia,mam vsetko..ako nechapem,......asi mas dake komplexy a zavidis daco dakomu?? a co tu vypisujem?ešte to by ma zaujimalo.

janika,nieje to zlé,len ma nahnevala ta tvoja poznamka-že gulate su nacapnute gule,prito mto tak nieje.je tu niekolko dokazov,medz iktore patrim aj ja :) a andrea ma pekne prsia

janika1531xx

silviklh

Ano samozrejme videla som tak práve preto sa pýtam že aké ma Jarová lebo neviem posúdiť..je niečo zlé na tom že som sa opýtala?Ja niesom nejaký profík..

repka

andav

no.. ved uz som sa pomaly - rychlo zacala nejako velmi vzivat s nimi a radsej ubrzdim teda a necham vsetkemu cas :) ...