Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

leila888, tak ked sme sa bavili o cenach, tak mi to prislo rovnako ako som mala ja. takze to je asi jednotna cena pre novamed.neviem... a po konzultacii cakala len dva tyzdne. aj to mohla ist aj skor, len nestihala si pozariadovat. tak sa dohodli tak po dvoch tyzdnoch. je pravda, ze on tych prs tam vela nerobi, ale to neznamena, ze nie je dobry. tak vecer jej cinknem a dam ti vediet. a popytam sa presne aj na tu cenu. lebo to my sme sa bavili len cca...a mozem povedat z vlastnej skusenosti, ze bol velmi mily a vtipkoval tiez...

leila888

korki,bud taka zlata.opytaj sa jej prosim ta kolko ju stala operacia a kolko po konzultacii na nu cakala.dakujem ti velmi pekne.

korki

ahojte

leila888, ja ked som bola na opke v novamede, tak sme boli tri, z toho jednu z nas operoval dr. Pikula. na forum nechodi. ale my sme stale v kontakte, lebo sme spolu v noci stonali na izbe a podporovali sa. tak a ona je s dr. pracou spokojna. mozem jej este cinknut. ze co a ako? ci sa nic nezmenilo. ale tie dva mesiace po opke som jej volala a bola spokojna a stastna. `

Bianca1236

ahoj Mery NR, z toho co som tu citala vraj rok od kojenia, ale to mas akurat kym sa dostanes na rad ku dr. Cervenovi, ma dlhe cakacie doby. ved sa objednaj na konzultaciu najlepsie ti dr povie

Mery NR

ahojte baby!
môžem sa spýtať?
po akom dlhom čase od pôrodu, resp. od kojenia sa môže ísť na plastiku?
som 2 mesiace po pôrode, kojila som len mesiac a na budúci rok chcem ísť na prsia. Kedy by som mala ísť na konzultáciu aby to nebolo ani moc skoro ani neskoro?
chcem ísť buď k Červeňovi alebo k Mládekovi.

Ďakujem pekne za odpovede!