Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

barbora10 nedalo mi to nereagovat :D ale mas pravdu. ignorovat. mna by len zaujimalo, ci by mali "gule" povedat nam to do oci, keby nas stretli. urcite chodia okolo skraslovacich zariadeni a gania do okien :D

Bianca1236

renca, mozno si spokojna so sebou, ale ja ta lutujem. lebo mat nutkanie navazat sa do inych ludi, to znaci ze mas zlu povahu a ta sa veruze neda vylepsit ziadnou operaciou...

barbora10

dievčatá maximalne ignorujte prispevky typu renča.takych čubridž,prirodzene krasnych bez skalpelu,ktore z neviem akeho dovodu vyhladali temu silikony sa tu este objavi:)

belinea40

Renča
Na samom zaciatku fora administrator, prosí odporcov silikonov aby rešpektovali, že toto forum nieje pre nich. Rešpektuj nás, to jediné vypovie o tebe, že tie komplexy nemáš. Kažná z nás má svoj príbeh a svoje vlastné dôvody a nikto nemá právo súdiť ich alebo o nich pochybovať. Rešpektuj rozhodnutia iných ľudí, budeš štastnejšia a nehas to čo ta nepali. dakujem.

Zuleko

Renca
Ak nemáš komplexy tak nechápem absolútne prečo píšeš na toto forum..Ak si spokojna 100% so svojimi prsiami tak nevidím dvôvod tu vypisovať ženam,ktoré podstúpili operáciu,že su šľapky.trošku smutné..A prsia si dávajú ženy robiť predovšetkým pre seba aby sa cítili ako ŽENY a nie muži s chlapčenskou hruďou.A propo už keď sme pri mužoch..garantujem ti,že 99% mužov sa otočí za peknými prsiami:-)

666_martinka

Ahojte,

rozmyslam nad zvacsenim prs..uz asi dva roky a chcem sa tuto zimu konecne odhodlat...Ak chcem ziskat pristup do galerie mam niekam poslat moje fotky? ake mam teraz?
dakujem

belinea40

ahojte:) 21.9. idem na opku, chcem poprosit o mail na ktorý mám poslat foto pred, aby som sa dostala do galerie. Mám navrhnuté lekárom Mc Ghany , s nejakým dvojakým silikonom...anatomike, pod sval470-510 ml...potrebovala by som si pozriet, ci to nebude velke:(

belinea40

ahojte:) 21.9. idem na opku, chcem poprosit o mail na ktorý mám poslat foto pred, aby som sa dostala do galerie. Mám navrhnuté lekárom Mc Ghany , s nejakým dvojakým silikonom...anatomike, pod sval470-510 ml...potrebovala by som si pozriet, ci to nebude velke:(

bianca003

Luxury
ďakujem :) super to padne ...baby neviete náhodou či už v pondelok bude v novamede po dovolenke? musím sa objednat na kontrolu...

janika1531xx

silviklh

No áno to maš pravdu len vieš ako som to myslela ,aj ty maš pekne urobené prsia.Kedže niektoré baby ich majú až pri krku a mne sa to nepači..