Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

jankaaa,ja so mbola na opke s babou,co mala silikony desta rkov a s nimi kojila dvakrat,take nadherne prsia som nevidela este.aj dr povedla,že by ani nepovedal,ze su to silikony.po takých veciach.a prito mci hsam robil :) bola na vymene po deisatich rokoch

silviklh

Elissa,jazvu pod nvidno predsa,ked mas daku podprsnu ryhu.ak to nebodaj panebože niekto spravi babe,čo nema nic,tak to vidno,nema sa to kam skryt

Elissa

Ahojte,

prosim vas, nemate niektora osobnu skusenost s chirurgom D.Stepanom, ktory posobi v Brne? www.stepan-plastika.cz

A este som chcela vediet - tie ktore mate rez pod prsnikom, nie je pravda, ze jazvy su viac viditelne ako spod pazuchy? Ja osobne som bola vzdy za rez pod, ale dnes som sa stretla s opacnym nazorom. Co som vsak pozerala galerku, tak ozaj niektore jazvy niet vidno.

silviklh

Jankaaaaaa,bola tam Tedy,teda jej dcerka,19rocna, ony tam aj ziju,...
so silikonmi sa da kojit,ved to je jasne :-)
a je ich lepsie davat po porode,ale ak nechces dieta najblizsich ..rok dva,tak cakat naco :)

jankaaaaaaaaa

nemate niekto skusenosti s operaciu v anglicku? ake su tam ceny?
a chcem sa opytat, moze zena kojit ked ma silikony? alebo je lepsie si davat silikony az po porode?

AdnavCosti

petulik
Urcite su tu dievcata, co sem prispievaju a citaju to tu pozorne dlhsie ako ja, ale tuto dr. sme tu neriesili. Jediny prispevok bol uz veeelmi davno a vrcholne negativny: implaty - obidva - museli ist vinou doktorky von.
Nelina27
Tesim sa, akoby si pisala aj moje pocity.