Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

bianca
noo moje fotky tu vyvolali trosku rozruch. ja som mala velmi viditelnu asymetriu pred op, a po op sa objem vyrovnal, ale nemam v rovnakej vyske bradavky. takze sme sa s dr. dohodli, ze to napravime. bola som operovana u dr. Cervena a idem k nemu znovu. V septembri mam este rekonzultaciu, naposledy som bola u neho v juni a co sa tyka jeho pristupu tak bol naozaj super. vysvetlil mi co a jak, ja som s tym suhlasila, takze naozaj profesional. a co sa tyka tej ceny tak si hradim predoperacne vysetrenia, lozko, anestezu.

diamond26

Ahojte baby :)) no dobre som sa pobavila na tych slapkach :D to uz co je za cloveka ktory tresne taku debilinu.....dneska som sa objednala na vysetrenia k doktorovi...uz mam len tri tyzdne do terminu uff ale sa to rychlo blizi ..len nech su vsetky vysetrenia v poriadku :)a aj tie vase ktore sa chystate este len :)

Bartas

čaute baby,

len vás chcem podporiť vo vašom "presvedčení" si dať spraviť lepšie prsia.
nie preto že som chlap a má mi z toho pišulák stáť, ale preto že som chlalanisko ktorý vie, že na toto máte úplne iné dôvody.

šeckým vám držím palce na tie operácie.
:-)

silviklh

lucy mas pravdu,a ak si videla galerku,tak aj tak je tam malo takých co to maju tak cudne gulate.to už fakt ked jen iekto velmi chudý.
renca212,za mnou (a aj inými babekami tuná) sa chlapi otáčali,aj ked sme prsia nemali....a teraz sa otáčajú ešte viac :))
a prsia kvol ichlapovi mam pocit že by si si dala spravit len ty ,ked o tako mdacom vobec hovoris.

lucy009

Janika,
suhlasim s tebou ze niektore gulate naozaj vyzeraju ako nacapnute gule. Samozrejme zalezi od okolnosti aky je zaklad,stavba tela atd... Neznamena ze ked silviklh ma gulate prirodzene, druha ich nemoze mat gulate nacapnute.