Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

petrusa, no budes ich mat teda vacsie ale nic hrozne neboj sa, na tvoju vysku stale v pohode, ja mam 370 ml na vyske 169 a 54 kg a nezdaju sa mi privelke, take akurat... mohla som mat aj 320 ml ale doktor sam navrhol ze dame radsej 370 ml, ze tych 50 ml nie je az taky rozdiel na pohlad, len 5 polievkovych lyzic:-)))

inak dievcata co ste uz boli s novymi prskami na sono prsnikov alebo mamografii, ako to prebiehalo? museli ste upozornit ze mate implantaty, ci si to vsimli hned alebo vobec? niekde som citala ze napriklad na RTG vobec nie je implos skoro vidiet, tak reku na co sa mam pripravit ked pojdem najblizsie na sono...

KatkaLopatka

jankaaaaaaaaa
vyšetrenia si možeš dať urobiť sama, alebo tiež u tvojho chirurga, ale tam to bude drahšie. Potrebuješ interne predoperačné vyšetrenia, krvný obraz, biochemický screening a zrážacie faktory a tiež USG prsníkov.

jankaaaaaaaaa

neviete mi poradit nejaku stranku kde su popisane vsetky predoperacne vysetrenia? ze co vsetko musi zena podstupit? a vybavuje si to zena sama, alebo to vsetko spravia v ambulancii plastickeho lekara kde sa chodi na konzultacie?

Luxury

diamond26, tiez mam 167 a 54 kg, ja mam v jednom 320 a v druhom 360, anatom a je mi to az az. a skor sa mi paci 320, tam vidno ze je to akurat, 360 mi uz precnieva naboku, je to troska neesteticke. Vcera som si povedala, ze viac by som ani nechcela, lebo uz teraz dost zle kupujem podprdu v intimissi, a tam maju najkrajsie podprdy.
Len nezabudajte ze nejde iba o vysku a vahu ale aj o celkovu postavu, rozmer hrudnika a svalu!!!

diamond26

Ahojte..ma tu niekto navrhnute aj 300-320 ml?? lebo stale tu citam len nad 400 ml..tak snad to nebude prilis malo :D ....ja mam 167 cm cca 51-52 kg..dufam ze z toho budu aspon take vacsie dvojky...

belinea40

Petrusa

Neboj nebude to vela, si vysoká. Ja mam 174 a mne doktor urcil 470-510.... a povedal ze to nebude vela, nie som tlsta taká aukurát . Neboj a držím paste ja idem 21.9.

KatkaLopatka

petrusa

Žiaden strach, vôbec to nieje veľa na tvoju postavu, pozerala som tvoju foto. Ja mám tiež 174 cm, ale o pár kil viac a mne Dr. odporučil 420ml. Tiež sa mi to videlo veľa, ale bude to akurát. :) Tak držím ti palce, ja idem na opku v pondelok. Tak sa drž a potom sa ozvi ako si spokojná :)

jankaaaaaaaaa

podla mna si spravila hlupost. mala si to nechat tak ako to bolo. naco si to menila ked teraz sa aj tak bojis ze to bude vela..

petrusa

Baby ja som v prdeli v sobotu idem na operaciu a na poslednu chvilu som si zvacila implantaty z 300 na 325 a nakoniec na 350 ml ...
Bojim sa velmi ze budu velke mam 83 cez prsia a 174 cm vysku a 56 kil a bojim sa velmi ze to bude na mojej postave vrlke bo v pase som utla...:((( pomozte miiii :(((