Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Teraz "od veci" - ale mate skusenosti s kozmetikou SynCare? Zalozila som aj temu k tomu, ale.... Bavime sa tu niekedy aj o inych veciach a dost uprimne, takze preto sa pytam aj vas, prsatice :-)

AdnavCosti

K opalovaniu: ja som bola v solarku asi 3,5 mesiaca po opke prvykrat, ALE: jazvy som si stale prelepovala leukoplastom /bez vankusika/ Aj som mala take biele miesta okolo jaziev :-) Ked som bola pri mori /skoro pol roka po opke/ osetrovala som si miesta okolo jazviciek 50 OF a hore bez som sa opalovala asi len 3x.
Na samotne implose opalovanie v solarku nema vplyv, nemali by sme ale chodit do infrasauny /uz nikdy ;( / Pri opalovani ide len o jazvy, aby nespigmentovali a nemoli tym padom viditelnejsie.

manula

a este k tym mojim 400ml.. uz aj ja zacinam mat obavy ci to nebude vela, aj ked nie som nejake fifipierko ako vacsina z vas :) ale mne rovno povedal 400 ani sa nepytal ci chcem velke alebo nie,ale ze vraj viac by uz bolo na mne vulgarne :D
tak snad budu prirodzene k mojej postave aj ked som 163cm krpec ..len zrazu my vsetci vravia,ake budem mat bomby :D snad nieeeee :D

manula

ahojte baby....

uz to mam za par..uz len 2 vikendy predo mnou a na treti sa ide na toooo :))))
Zacinam sa aj trocha bat, ze sa neprebudim, to ma desi najviac,ale nie kvoli sebe ale kvoli malemu :( ci mi to za to stoji...ale tak snazim sa byt optimisticka

niekto sa pytal na kojenie, mne dr, cerven povedal, ze polroka po dokojeni...ja mam nieco cez 8 mesiacov a este ked si stlacim par kvapiek vyjde, nebude to problem?????

este dufam, ze aj menzes dostanem dovtedy, mal by prist tak snad vplyvom stresu nepride neskor

a ako je to s opalovanim? niekde som citala, ze by sa nemalo solarko? je to pravda? a slnko???

Mery NR

barbora10
to si ma potešila! ďakujem pekne za odpoveď.

vie mi ešte niekto poradiť komu v galérke robil prsia Mudr.Mládek?

Flow333

Repka
tak to mas super. Ja mam pod 77 vyska 175 a vaha 58. Mam 460 a mam 75c. Niektore podpirky d. Ale viac c. A to som chcela velke prsia. Su take ake Mali byt pred op. :-(

repka

petrusa

ja mam 175 a teraz 59 kg.. a mam 450 ... mam pod prsiami 73 .. a teraz mam take, ze to si vsetci okamzite vsimli (podprsenka 70E-F).. ale 350 urcite nebude podla mna vela! :) .. ja osobne by som brala aj viac ako 450 :) ..

barbora10

Mery NR

na plastiku mozes ist uz po 4,alebo 6 mesiacoch od kojenia.pokial je vsetko vporiadku a uz sa ti netvori mliecko,tak sa da aj skor.