Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

diamond26,
tak to ides dva dni po mne na opku...budeme teda spolu trpiet :))))
ok, nie som nejaky maniak na opalovanie,ale kedze mame solarka sem tam sa tam supnem a teraz je aj teplo , tak preto sa pytam, aj ked nebola som sa opalovat, iba co som vonku..

manula

AdnavCosti,
dakujem za tip na vyzivove doplnky, zbehnem si aj ja asi nieco take zakupit..

a co teda este okrem ascorutinu, co mam brat tyzden po opke? co na bolest, nech to uz vsetko nakupim a potom mam pokoj??

Amina

pre : KatkaLopatka

Ahoj, jazvy sú okolo dvorca tenulinké a krásne. Len taký asi mm prúžok.Nemusíš sa báť. Ak máš šikovného lekára a koža dobre zareaguje, tak budeš spokojná ! Držím päste !

janika1531xx

Baby chcem sa vás ešte opýtať aké implantáty su kvalinejšie?Vy čo máte poniektoré EU implantáty tak ste s nimi spokojné?Počula som že Nagory pekne mäknú tak neviem či to je pravda ako je to u tých EU?

diamond26

manula podla mna by si sa nemala opalovat pred operaciou ..ja ked som bola na konzultacii chcela mi dat termin uz na 15 augusta lenze som jej povedala ze idem na dovolenku 3 augusta a ona ze tak to treba presunut:) ze operacia nemoze byt hned po opalovani..treba tam pauzu niak tyzden dva.....tak mam termin na 5.9 :D a uz sa opalovat nejdem ani do solarka ..mozno maxmalne raz skocim :D

petulik55

Ahojte kocky...tak ja som sa odhodlala 22 ist na konzultaciu. Rozmyslam nad tym ci si to dat pod sval alebo pod zlazu... Ja som vysoka 180cm.. a vaha 65kg... mam predstavu o anatomickych a 350-ky, teraz mam take Béééééčka :(.. si myslim, ze to bude fajn co poviete? a je mi uuuuplne jedno ci to bude boliet alebo nie.. ako sa hovoriii : PRE KRAAAASU SA TRPIII :))

AdnavCosti

manula
Nemyslim si, ze opalovanie pred by malo mat vplyv...Urcite nie. Ja som brala asi mesiac pred opkou take vyzivove doplnky na zlepsenie elasticity a kvality pokozky /homeopatika, vitaminy/, aj po opke este par tyzdnov.

manula

AdnavCosti,
dakujem za odpoved co sa tyka opalovania, to mi je jasne ako po operacii, ja som to zle napisala,myslela som pred operaciou ako je to s opalovanim v solarku a na slnku, teda takto 1-3 tyzdne pred...ci sa radsej tomu vyhybat :)