Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

diamond26,
ja idem k cervenovi a ty? tiez dufam, ze budem mat vysetrenia ok,len este nemam nikoho vybaveneho, dnes mi jedna doktorka padla, zajtra riesim druhu...

AdnavCosti, tak dakujem :))) snad ta nesfuknu, ved je to tvoje telo, tvoje rozhodnutie :)

petrusa, drzim palce ja tebe najprv teda, ja idem do 400ml snad nebude velaaaaa :)))))

petrusa

Manula
No nakoniec som sa rozhodla pre 350 ml odporucal mi 400 ja som si dala len 325 a nakoniec som to dala az 350.. On je pan doktor takze to nechsvam na neho a verim ze nebudu velke a ty ides na kolko ml?? Tak sa drz ja napisem potom sem ako som na tom :)))

petulik55

Givenchy

Ahoj ... ja sa tiez chystam na konzultacku do KE k doktorke Kačmarcikovej... pocula som ze vraj ona je manzelka doktora kačmara co pracuje v CHirmede.. chcem ist aj do chirmedu... Kamoska sa dala teraz operovat u dr. Kacmarcikovej a je velmi spokojna.. ja mam 23r. a chcem si dat 350 pri mojej vyske 180 to bude podla mna v poho .

AdnavCosti

manula
Tak ti napisem, co som davala ja, aj ked niektore baby ma zase "sfuknu", ze "nechat na prirodu" - to, co som brala ja su len doplnky a kazdy sa zariadi aj tak podla seba:
PRED aj PO OP aspon 3 tyzdne Traumeel, vitamin E,C, Zinok a B-komplex PO prirodzenom opadani chrasticiek som aspon 3x denne natierala jazvu mastickou CICAPLAST /La Roche Posay/
No a ja som z tej skupiny dievcat, kt. sme aj masirovali implose - dost intenzivne, ale o tom neskor :-)

lucy009

Amina,
chcem sa ta opytat kto ta operoval? To mas super ze mas len tenucku jazvycku okolo dvorca.Videla som uz zopar fotiek modelacii a vacsinou su jazvy do kotvy. Caka ma podobna operacia a tiez by som chcela mat jazvu len okolo dvorca. Ja bohuzial tu moznost nemam obehat si viacero doktorov,ale cez to vsetko uz som sa pre jedneho rozhodla. Mohla by si poslat nove foto do galerky ake mas prska teraz po 2 rokoch pllls ???

givenchy

Flow333- ja mam svoje B, vyska 173 cm stihla postava, no nemam pekny tvar takze by mi stacilo dat na trojky a hlavne aby mali pekny tvar :) kedze mam len 20 rokov nechcem velke, ktovie mozno o 10-15 rkov budem chciet mat deti a tak si dam vacsie:)

A ake mas teraz velke? O Kacmarovi pocuvam len dobre veci, ze vrja vie robit a k jeh kolegovi by som nesla, mne robil len na ruke nejake zakroky s elektrickou ihlou a uz NIKDY..!

Flow333

Givenchy
ja s ním mám skúsenosť, zatiaľ iba konzultačnú. Som už po opke ale od DR magda. Jedno prsko mám nižšie usadene tak chcem ísť na reopku, no chcem aj meniť impl za väčšie a teraz chcem aby má operoval kacmar. Som zvedava na tvoje dojmy. Ale sú veľmi príjemni obaja. Akú veľkosť si predstavujes?

diamond26

manula ty ides v sobotu 3.9?..a ku komu ?:)..ja len dufam ze vsetky vysetrenia budem mat v poriadku ......:) buduci stvrtok idem na krv..

givenchy

Ahojte kocky:) Mate niekto skusenosti s plastickym chirurgom Pavolom Kačmárom z košic- CHIRMED.?
Mám u nho konzultacky na dalsi tyzden v piatok ak som zvedava :)