Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petrusa

Luxury
No nechcela som 400 bala som sa ze to bude velke!!!:(a este aj teraz sa stale bojim ze 350 bude velke takze nvm...

adusa7

čaute kočky, práve som sa iba zaregistrovala, píšete tu o nejakej galérií, veľmi rada by som ju videla, vzhľadom k tomu, že som tiež jedna z tých ktorá sa práve rozhoduje o zväčšení..Môžete ma trošku usmerniť?

diamond26

ale tak je pravda ze ak planujete mat prve dieta niekedy za 5-7 rokov tak naco cakat..to si dajte urobit prsia a uzivajte si ich pekne :-)

diamond26

Baby ja na vasom mieste by som si nedavala robit prsia ked este nemate deti ...ja osobne som pockala :) teraz mam 15 mesacneho syna..tak idem do toho ..druhe dieta neplanujem...aj ked nikdy nehovor nikdy.. to je pravda....:D len tie prsia uz chceeem ..necakala by som dalsich 5 rokov alebo kolko kym budem mat akoze druhe...uz si chcem uzivat prsia :-P

petrusa

Luxury
No nechcela som 400 bala som sa ze to bude velke!!!:(a este aj teraz sa stale bojim ze 350 bude velke takze nvm...

petrusa

Manula
No nakoniec som sa rozhodla pre 350 ml odporucal mi 400 ja som si dala len 325 a nakoniec som to dala az 350.. On je pan doktor takze to nechsvam na neho a verim ze nebudu velke a ty ides na kolko ml?? Tak sa drz ja napisem potom sem ako som na tom :)))

Amina

pre lucy009 : Ahoj. Operoval ma Mudr. R.Trška z BA - fantastický lekár a aj prístup. Nedostanem sa do galerky, zabudla som už heslo :-(, ale napíš mi email a pošlem ti. zlatkaantalcova@zoznam.sk

diamond26

manula

ja idem do ULK ku Gubovi ...tak drzim palce aj tebe nech mas vsetky vysetrenia ok :-) ak sa mozem spytat..ty uz mas deti ?