Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

adka
Ano, ber zelezo ale presne sa riad letakom - netreba tam pit mlieko pred a po uziti a pod. inak sa prd vstrebava... A ak papas maso, tak si kupuj hovadzinu aspon teraz. Zevraj je super aj kokos/!!!/ a mak, co by som nikdy nepovedala. Chudokrvnost sa relativne rychlo poriesit da stravou a vyzivovymi doplnkami, samozrejme, ak to nie je chronicke, resp. z inych zavaznejsich pricin. Papaj cervene maso, cviklu /stavu/, kokos...a nekombinuj s mliekom.

adka_22

ahojte baby potrebujem prosim radu, 20. sepmebra mam termin operacie ale minuly tyzdne ma operovali pod celkovou narkozou kvoli mandliam a zistili mi aj chudokrvnost,myslite ze bude v pohode opka? stalo sa vam niekotrej nieco podobne? dakujem za kazdu odpoved :)

barbora10

regina

za mna a z vlastnej skusenosti odporucam červena(BB Novamed).

potom sa tu casto chvali trška(BA,PD)

kosice kačmar a magdo.

to su najcastejsie spominani doktori na tomto fore.papa pekny den:)

AdnavCosti

regina19
Ak mas vazny zaujem, tak precitaj takych 50 stran z tohto fora dozadu a budes v obraze, kazda z nas si cez to presla :-)
Odfot si svoje prsia a posli na e.uhrinova@gmail.com, ona ti da pristup do galerky.

regina19

ahojte, chcela by som sa spytat aku kliniku a akeho lekara odporucate, vobec si neviem vybrat a vobec nemam nijake info na zaklade ktorych by som mohla posudit kto je dobry a kto nie.
Dakujem :)

regina19

ahojte, chcela by som sa spytat aku kliniku a akeho lekara odporucate, vobec si neviem vybrat a vobec nemam nijake info na zaklade ktorych by som mohla posudit kto je dobry a kto nie.

regina19