Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

KatkaLopatka
nemáš sa čoho báť ja by som si to zopakovala ešte raz :-) ten pocit zobudit sa a mat super kozy .-) ja mám za 2 dni 2mesiace po a zatial všetko OKI
DRZIM PALCE ZAJTRA :)

alore

ahojte baby, dnes moje prska oslavuju prvy rocik :) pozdravujem dr. Cervena

Petrusa ako? Myslela som na teba,len som nemala ako napisat,kedze som bola odcestovana. Tak nakoniec mas 350? Tesim sa uz na tvoje riadky :)

KatkaLopatka

Baby zajtra ráno idem na to! Začína mi už poriadne lepiť, myslím, že dnes v noci nebudem spať ani minútku. Držte mi palce :)

diamond26

Baby ktore ste uz absolvovali operaciu...ako je to stymi vysetreniami ?..stvrtok mam ist na krv k lekarovi za kolko budem mat asi vysledky ??myslite ze v pondelok by uz mohli byt ?a listocek na ekg mi da myslite vo stvrtok alebo az ked si pridem pre vysledky krvi ?na to ekg musim ist uz s vysledkami vsak ?

lenky

A oplati sa cakat na Cervena ci radsej Trska ?:)) ja sa hlavne neviem rozhodnut ci anatomicke ci gulate..stale porovnavam Járová&Cifrová, obe maju u Cervena, ale neviem co sa mi paci viac :)

Veronika 86

Silvikhl
ja som skoro 3 mesiace po a tiez mi velmi nemakknu..ale zospodu ich mam citlive, akurat niekedy ked som dlho bez podprsenky, alebo mam podprsenku s kosticami,tak vtedy tak troska pobolieva zo spodu.. A co mas s jazvami?

silviklh

už som po 4 mesiace a stále to nie je ono.mal to niekto tiež takto? sú ešte nie také mäkké a necitlivé zospodu..o jazve ani nehovorim