Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuza123

Prosim Vás chcem sa spýtať,aky je rozdiel medzi strednym a vysokym profylom implantatov a aky nazor mate na eurosilikony a na nagory dik

Luxury

petulik55, urcite to prekonzultuj,ja to teraz idem riesit po opke, lebo mam v jednom mensi a v druhom vacsi implos a nie som spokojna, radsej si to vsetko dobre prekonzultuj.

Zuleko

Petulik
Ak máš jeden prsník výrazne väčší od druhého tak ti predsa nemôže dať do obidvoch 350..Daj na radu lekárky..sú tu baby čo majú tiež rozdielne veľkosti implantátov a sú spokojné...

petulik55

Ahojte kocky.dnes som bola na konzultacke a povedala mi ze mam asi o 2cm vacsie prave prsooo... no a hned mi chcela dat okruhle... ja som proti a chcem anatomi no potom povedala ze vraj 390na lave a 350na prave .. co vy nato? si myslim ze to je dost velaaa.. ja chcem len 350 obidve

diamond26

Baby neviete mi poradit ???kolko ste cakali na vysledky krvi ?? stvrtok mi bude brat krv myslite ze budu vysledky do pondelka ??na to ekg budem musiet ist az s tymi vysledkami nie ?aby to internista uzavrel

alore

petrusa to je u kazdej individualne...napr. ja som na treti den po opke isla do skoly na skusku a pisala som test 3 hodiny :) Aj Cerven ma na kontrole obdivoval,ze som sla na tu skusku :D asi po tyzdni som soferovala na automate takze pohodka a na 10 den bez automatu a tiez nebol problem. Inak moc to nesil,ked nemusis pekne oddychuj nech su prska ok :)Ani tu stahovaciu podprsenku som nemala ako to byva u neho ze 3 tyzdne,ale na vyberani stehov mi dovolil mat normalnu latkovu bez kostice. Lebo ta pooperacna mi dobre nesedala ramienka boli kratke na moju vysku a moc ma stahovala. Takze tak,vsetko je individualne,uvidis sama za pochodu :D

petrusa

Alore
Vysoky profil mam a dufam ze uz to bude len lepsie a lepsie za kolko dni budem asi fit??? Ja dufam ze po 3-4 bude uz dobre teraz je to take cudne este ale ruky v bok dam v pohode a to som prekvapena nvm ci je to normalne alebo nie...:)

alore

petrusa graratulujem k novym prskam :)
neboj to si zvyknes spat na chrbate ja som to dokonca trenovala pred opkou,lebo som vedela len na bruchu spinkat xi :D
a aky mas profil vysoky/stredny? prejem ti co najmenej bolesti a co najviac radosti z novych prsiek :)

petrusa

Alore
Ahooj uz som po 3den taham nakoniec su 350 ml aj mi ich ukazoval ale ja si nepamatam frajer po vedal ze su pekne to je dolezite... V tej pooperacnej podrsenke to vyzera strasne tak sa ani nekukam tiebradavky a vsetko ;(( dufam ze ked to da dolebude to vyzerat lepsie... No uz sa tesim nech tie dni letia jedine co ma neeeeskutocne hneva ze nenozem ist na bok :((( strasne ma to tam taha:((
Pohyvujem sa uz sama ruky vsetko v poho sem tam tlaky na hrud ale da sa... Chrbat boli ale masiruju mi ho tak vse v poho hadam :)