Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

nelina27 mozem sa ta este spytat..za to ekg budem platit zvlast v nemocnici ? ty si kolko platila ?..za vysetrenie krvi mam platit vraj 50-60 euro co mi lekar hovoril do telefonu....

Zuleko

Petulik
Ja mám 390 v obidvoch a nieje to vôbec veľa,ešte sa mi máli a prijala by som väčšie.Ale samozrejme každá sme iná a čo je pre jednu veľké pre druhú je malé...Ja som zo začiatku tiež rozmýšľala nad 330 a 350 nakoniec kamarátky a toto forum my pomohlo k tomu že som dospela k číslu 390 a dobre som urobila lebo inak by som si búchala hlavu o stenu..ono skoro každá baba ti povie,že nehnevala by sa aj keby boli väčšie.Tak ti držím palce aby si sa správne rozhodla:-)

petulik55

Zulenko

ale vies, odporucila mi az 390 co sa mi zda vela.. budem ako pamela :))) a ja ich chcem mat take prirodzene, povedala ze to by boli Ccka, ale tak neviem ako teraz....

Luxury

no pisem si s doktorkou a neviem ako to spravit ci dat tu 390do laveho a 350 do praveho alebo dam do laveho 350 a do praveho 330... fakt neviem :((( co povies?

lenpetra

Ahojte dievčatá :)
Konečne som rozhodnutá dať si zväčšiť prsia, len neviem presne u koho. Hľadám len v Bratislave. Kamarátka bola u Mudr. Fábryho a je veľmi spokojná. Máte s ním niektorá skúsenosť? Má ľudský prístup? Ako dlho sa u neho čaká a je cenovo "prijateľný"? Ďakujem za každú infošku, Petra

Luxury

Nelina27, presne tak po case...na mna bol ten rozdiel 40ml medzi prsiami dost vela, teraz to je tak, ze v tom, co mam mensi implos, tak to prsko je mensie.
bohuzial.pre niekoho detail.ale ono sa to prejavuje aj v podprsenke a aj na obleceni,jasne ze to nie je vidiet na prvy pohlad,ale ja sa pozrem na seba a staci letmo a vidim to, nehovorim o tom, ked som hola.prsko,kde mam vacsi implos,je take plne a na tom druhom to chýba.inak tvarovo sa mi velmi pacia, skoda toho :( fakt mi to je luto :(

Nelina27

petulik55 ved skus konzultacku aj u ineho lekara a budes mudrejsia, aspon na porovnanie...
diamond26 tie vysledky krvi by mali do pondelka byt hotove, na ekg mozes ist aj predtym, to s krvou nesuvisi ale lepsie je to asi spojit aby to internista uzavrel jednym vrzom
petrusa gratulujem k novym prskam a ked vydrzis este par dni, uz to pojde len lepsie, mne sa tak vyrazne ulavilo po vybrati stichov na 10 den :-)

Nelina27

Luxury, co ides riesit? ved mne sa zda ze mas krasne prska, ten rozdiel ti vidno po case, ci ako?
zuza123, vysoky profil je vyssi a ide viac dopredu ked sa pozries zboku, stredny profil je nizsi a sa mi zda ze tym aj sirsi do bokov, kazdy vyrobca ma uvedene rozmery jednotlivych typov na svojej stranke, najlepsie ti aj tak poradi tvoj operater, co sa ti viac hodi k postave a aku mas predstavu, ci chces viac prirodzeny look alebo tak inak... :-)))