Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

Babyyyyyyyyyyy dnes mi volali, že ak chcem mozem íst na opku tuto sobotu, neopytala som sa, že ci to nevadi ked ten liek ascortin ci ako nebudem uzivat tyzden ale len tri dni a stihnem predoperacne ??... omg... idem do pezinku bude ma operovat Červen neviete že ci sa da robit predoperacne aj tam keby nahodou mi povie moja obvodna ze to nestihnem do soboty??

petulik55

katka lopatka

ahoj a nahodou o Saci nevies nic? ja sa chystam tam...sa pytam informativne pretoze niesom z KE..

KatkaLopatka

leus

Operoval ma Dr. Magdo. Koľko budeš platitť ti povedia až po konzultácii, záleží aké implantáty budeš mať. Cenník si kukni na ich stránke.

KatkaLopatka

Bianca1236

Ahoj Bianca, tak mám druhý deň po a začínam sa preberať :) Nakoniec sme modeláciu nerobili, Dr povedal, že bude rozumnejšie počkať ako to bude vypadať s implantátmi, dali sme tých 420ml, okrúhle, nagor, vysoký profil. Sú ešte veľmi opuchnuté ale vypadá to fajn :) Bolesti som mala včera ukrutné, nemohla som sama ľahnuť, postaviť sa, napiť, nič...ale dnes chvalabohu omnoho lepšie. Teraz ma viac bolí chrbát od toľkého ležania. To je na tom to najhoršie, ležať v jednej polohe, a to ja som zvyknutá spať jedine na bruchu :) takže si musím zohnať maséra :)Ak ide niekto do Chirmedu a má nejaké otázky tak sa kľudne pýtajte. :)

petulik55

zulenko

este sa chcem spytat nevedela by si mi poslat foto ?? ak chces samozrejme ... :) a taktiez aku mas vysku a vahu?

petulik55

Zulenko

Vies co dnes som cely den rozmyslala a asi doktorka ma pravdu. Jedna kamoska ma 375 a vravela ze uz sa jej zdaju velke, ale taktiez to zalezi od toho ze ake ich mala predtym no nie? ja napr nemam ziadne a preto chcem aspon ake take..nech je vidiet, ze mam prsia :))) no tak asi to spravim tak ,ze dame tie 390. uz len idem na interne a potom ze vraj bud 8 alebo 11 opka :))