Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

Vivien123

Jeeej, ale ja idem do Pezinka aj ty ?... a nevieš nahodou , že ci by mi nespravili predoperacne aj tam ?

Vivien123

ZuZulla,

chod hned rano na lacno na krv, a uvidis ze stihnes. Myslim, ze ten ascortin nevadi...viem ze si ho baby davali aj po 2 ked nestihali...ale radsej si zavolaj sestricke. Inak ak stihnes, tak sa v sobotu vidime :)

Bianca1236

katkalopatka a rez ti nakoniec kadial viedli? pod prsiami asi ze? urcite to bude dobre vyzerat, snad nebude ani tu modelaciu casom treba :)

Bianca1236

katkalopatka dakujem ze si sa ozvala uz som na teba silno myslela :) tych bolesti sa bojim jak certa, ale vidim ze to zvladas s optimizmom :) som zvedava ako ti to bude vyzerat po odpuchnuti, tiez rozmyslam nad tym vysokym profilom, toho sa najviac bojim ze budu ploske :( jeej ale tebe uz len lepsie a lepsie bude :) super tesim sa s tebou :D

petulik55

ZuZulla

podla mna urcite sa da robit aj tam predoperacne,ja to tiez robim v tej nemocnici, kde pojdem na opku za jeden den mi spravia vsetko.. takze je to fajn a inac ja by som sla na tvojom mieste cim skor tym lepsie , ake davas implose?