Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

diamond presne, ani ja neviem ci chcem druhe a ak tak este nie, tak su na rade psia

petrusa, tak ako ? dufam, ze uspesne po, budem od teba chciet podrobnosti co sa tyka organizacnych veci ak budes taka mila a ochotna ,kedze ja tiez smer Pezinok...ake mas pocity? su velke tie 350? snad nie..lebo ja mam mat 400 :)))

zonda

zuza123,

aj ja som cestovala z BB na druhy den rano 200 km a nemala som s tym ziaden problem, nevadilo mi to vobec, sedela som celu cestu. Ale urcite zalezi aj od auta. Lebo tyzden po opke som sa viezla v tvrdsom aute a to mi veru vadilo velmi.

Bianca1236

katkalopatka, snad teda moc neodpuchnu ;) aj si trufas uz rozopnut tu podprsenku? ja asi budem poctivo zalepena a na kontrole odpadnem ze co mi to porobili :D inak na chirmed pocuvam same chvaly, keby nie som na opacnom konci SR tak tam idem urcite. dufam ze tie oblbovaky dostanem, lebo doktorka sa tvarila ze ich nebudem potrebovat....ale na to som zvyknuta, mne doktori neveria ze citim viac bolest nez ini. nevadi, uz aby to bolo :D a ako sa zzivas s novymi prskami? aky je to pocit? podprsenka netaha moc? :) juj zvedava som ako dieta pred Vianocami :D

KatkaLopatka

zuza123
ja som to mala 100km, bolo cítiť každú jamu aj zákrutu :) treba isť veľmi pomaličky a hlavne pohodlným autom, ja som si mierne spustila operadlo a dalo sa. Nieje to príjemné ale prežiť sa to v pohode dá.

zuza123

Dievcata prosim Vas ako ste zvladli cestu domov po operacii?Ja mam ist v oktobri do BB mam to 200km neviem si to predstavit,da sa to?dik

KatkaLopatka

petulik55

O Šaci neviem nič, tiež neisom z KE

Bianca1236
áno rez mam pod prsiami, no vieš, boli to, ale zase nie tak aby som z toho plakala :) však vieme, že pre krásu sa trpí. A čo sa tej modelácie týka, ak by ostali také aké sú teraz (opuchnuté) tak modeláciu určite netreba. Uvidíme ako to bude vypadať neskôr, určite nahodím foto, len nevie kedy budú zavesené keď ešte ani tá pre OP nieje v galérke. Dr. povedal, že je lepšie modeláciu robiť neskôr (ak ju vôbec budem chcieť)že to bude potom jednoduchšie a hlavne presnejšie keď sa už imploše usadia. Áno zvládam to optimisticky, neboj aj ty budeš, pri odchode dostaneš fajne oblbováky aby si prvé dni prežila čo najlepšie :)

Vivien123

ZuZulla

jasne ze do pezinka, doktor Ceven ma bude operovat :) Sa mi zda ze som to niekde citala, ze robia predoperacne. Ale zavolaj si tam. Ale myslim, ze ked ti dnes sestricka volala , tak asi sa to stihnut da. NO ja som inak cakala 2 dni na vysledky, ale podla mna sa to da urychlit. A EKG je 10 min.zalezitost

iem.sk