Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

tina33,
to bolo milé :-)) lenže mne nebola dobrá ani najmenšia podprda, vypchávala som si všetky s takým fest hrubým silikónovým vankúšikom za 30 E, tak som mala hrozné komplexy z toho, že som si nemohla nič pekné obliecť. boli malé, ale keby som ich mala aspoň pevné by som bola spokojná, lenže keď som za nahla dopredu mi viseli ako koze vemená :-)

Mery NR

rita
mám tam zatiaľ foto iba v pooperačnej podprde. ja si album dávam vždy zoradiť podľa - seřazeno podla data požízení - tak mi vyhodí vždy najaktuálnejšie a najčerstvejšie nahodené fotky.
konečne som sa teraz po dvoch dňoch vyspala. už sa tá bolesť dá zniesť, je to oveľa lepšie, ale Flector si pre istotu ešte dávam. na ktorý deň ste prestali cítiť bolesť? a v tom Avelane majú strašne prísne opatrenia, napr. aj tou saunou a ešte mi povedali, aby som malého 2 mesiace vôbec ani nenadvihla. neviem ako to spravím. má len 7 mesiacov a na štvrtý týždeň už s ním budem sama. takže ho budem musieť počas dňa pár krát nadvihnúť. Očenáš povedal, že po 3.týždňoch je to už ok. vy ste kedy začali zdvýhať deti? škoda, že tu nie nikdto ako ja s malým bábom, bola by som zvedavá na skúsenosti

tina33

MeryNR

pozerala som foto a musím skonštatovať aj ked som na mužov tak aj pred operáciou si vizerala velmi pekne také zlaté malé bambulky :o)) a to som fakt na chlapov.ale chapem čo je komplex s malých prs a preto gratulujem budeš velmi kráásna s novými prskami.

tina33

MeryNR

gratulujem,teší ma že to všetko dobre dopadlo.Mne Dr.tiež odporučil 2týž.nerozopínať po oper.podprdu.odvôvodnil mi to tým,že aby som nezačala vnutorne krvácať aby sa mi neroztrhali vnutorne cievky.Tak som ho radšej posluchla a nič som nestratila a ani nepokazila.Môj manžel ničo podobné nasuhlasil ale povedal že ma bude podporovať v mojom rozhodnutí do min.týž.si nechcel ani chitiť ale teraz ked už sa to dá mačkať tak je celý Happy ved su to nadržaný chlapi:o)))tak si z toho nerob hlavu.

ronie

jazz24

som si musela vyrobit novy mail, lebo aj ja som mala iba taky s celym menom :) ronie2727@gmail.com tesim sa na fotecky

bianca003

rita149 ALE AJ OSTATNE BABY čo máte problém nájst niekoho v galerke máte tam hore v galerke zeleným napísane :
alba uživatele livaa --- pod tým
seřazeno podle data vytvoření--- a tam je taký malý červený trojuholníček a nan ked si kliknete tak vám vyhodí

počtu zobrazení
názvu
data pořízení
posledního komentáře
a ked si dáte podla: názvu: tak v galerke listujete podla abecedy a je to jednoduche si potom kohokolvek nájst

a gratulujem všetkým novým :-)))