Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

joybryant

ja som isla z BB do ZM. trva to asi 45minut.No zatačky boli hrozne ja som nemohla byt opreta to mi bolo zle len som sedela zrbena a drzala sa.
viem ze jedna baba tu s fora mi pisala ze ona isla po opke z BB do wiedne a zvladla to.
no ja by som asi nevydrzala ale z prestavkymi hadam nejako zvladnes, ved to pojdes po dialnici tak to sa bude hama dat vydrzat, najdes si polohu, mozno nejaky vankus si zober a bude to,

K tej velkosti
no tak ja som mala tiez nula a dala som anat.300ml a bral by som aj 400 urcite teraz po case :-) ale to kazda asi :-)
nebojsa budes ich mat pekne a vraj gulate su vacie ako anatom.

tenda1

Mery NR

no vitaj medzi nami :-) , ako to zvládaš?
však sa to dá vydržať?

Ja už malého opatrne zodvihnem , aj do auta si ho dám sama a on má 15 kg , neboj to v pohode zvládneš.

A ešte raz Gratulujem!

Mery NR

joybryan
ja som krpec 158cm a 47 kg. mám Arion anatomy 320 pod sval. imploše boli dosť drahé platila som za všetko spolu 2980,- E n NR v Avelane u Očenáša. mali by to byť také trojky, výsledok som zatiaľ nevidela, ale teraz v tejto pooperačnej vyzerajú na také dvoječky. tých 350 budeš mať akurát s tvojej postave, keďže si tiež drobnučká

jazz24

joybryant

podla mna ani nahodou..ja som isla z pezinku do bratislavy a cesta sa mi zdala nekonecna..ja odporucam na 3-4 den:)

joybryant

Mery
Dakujem., ake si si davala silikony? Velkost a znacku? Aka si vysoka a tazka? Ja som zvedava ci to aj na 2.den zvladnem. :) :(

Mery NR

joybryant
ja som dnes išla domov z opky (včera ma operovali), išla som len 10 km. ale zabolelo ma to pri každej zatáčke, hrbolci. ty to máš o dosť ďalej, ja by som na tvojom mieste deň prespala niekde a až na ten 2. po opke skúsila takú dlhú trasu

joybryant

Rita149
Ahoj.. Ja mam opku 25.2 az. Nevies ci budem schopna na druhy den ist autom do svajciarska domov? Ja sofer nebudem. Vraj to nie je mozne.
Davam si 350ml okruhle ES. 164cm, 48kg
Co myslis? Zaklad nula :). :DDD

Lucy1990

Mery NR

Ja uz lieky od vcera na bolest neberiem ziadne, ale pri vstavani to este zaboli, ale nie vela :-) dnes som uz aj riady poumyvala, bol tu aj muzov 10 rocny syn a nic si nevsimol :-) tak som asi dobra herecka :-))