Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

No aj ja tak isto ;-)
A výška 169 a pod prsiami 75,medzi našimi impl je iba malilinky rozdiel preto som chcela tie väčšie..ale ja by som najradšej aj 500brala ;-)

drndula

Petulelirnka,

Nie Je pravidlo ze anatomy musia ísť pod prsiami dt.cerven vkladá cez pazuchu,AK sa dá skoro vždy a oba typy , Je to macher...;)))

drndula

Petuleluenka,

Výška 166cm a obvod 73cm, Neboj budu parádne,brala by som aj tvoju veľkost ;))))) a aký máš zaklad?

Ja béčkovy odkojeny...

Petulielienka

Drndula
A výšku a obvod hrudníka pod prsiami máš koľko? Ja budem mat ES 450 VP tak dúfam že budú také pekne ako tvoje ;-)

Petulielienka

Katka54
Zavolaj sestričkam na mobil,nemáš to číslo? Mne sestrička hovorila že oni uz v piatok poobede cestujú do PK a ten mobil si brávajú so sebou

Elissa

jazz24

Praveze zaklad nemam ziadny, len nie som najchudsia, takze podkozneho tuku mam viac (vid v galerke). Z toho dovodu mam navrhnute rez pod prsnikom, ale do opky urcite chcem na svojej postave popracovat a potom sa bojim, aby rez nebol viditelny. A druha vec, vsimla som si, ze Trska robi vacsinou rezy pod a nie pazou. Teda opravte ma, ak sa mylim. Nechcem aby jazva bola velmi viditelna