Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

lucy1990

po stehoch sa uz normalne mozes osprsit:)) ja som sa,ale az na druhy den radsej:) a zajtra sa pekne pofot:)uz budes moct byt denne hodku az dve bez podprdy,tak ich mozes obzeraaat:)))

Lucy1990

Mery NR

Zajtra sa na to popytam, ale tiez radsej ozeliem sprchovanie, keby som si mala ublizit, alebo nieco posunut :-)

jazz24

Elissa

teba bude operovat Trska?no neviem ake ma on postupy..ale viem,ze doktor Cerven ,keby si aj popracovala na svojej postave pred opkou a uz by nebol vhodny rez pod prsnikom,tak ti ho da potom cez pazuchu..nechcela si ist radsej Cervenovi?podla mna on ma najviac skusenosti..

Mery NR

Lucy1990,
s tým sprchovaním by to aj mňa zaujímalo. mne Očenáš hovoril, že 2 týždne vôbec nie a doky z Avelane ktorý ma prepúšťal, že po takejto opke sa na 6.deň baby už bežne sprchujú. ževraj keď sa mi pri sprchovaní tie náplaste odlepia, mám si kúpiť v lekárni a prelepiť si to sama. ale trošku sa toho bojím, čo keď si to zle nadvihnem a tak oblepím? bojím sa aby som si neposunula imploš. zatiaľ tak nesmrdkám :-) hádam to do stredy vydrží

Lucy1990

nellyy

Supeer, a bud rada, ze su vacsie, aspon sa ti po case nebude malit :-) a nemas ich este opuchnute? Ja uz sa mam fajn, normalne fungujem, ja som bola najviac hotova z tych liekov po operacii, dala som si naraz 2 stillnox co nam dala sestricka a normalne si niektore veci nepamatam :-) plus na prazdny zaludok Ibalgin 600 to zaklincoval a bolo mi blivno...ale uz je dobre :-)
Tesim sa na zajtra, ze si uvidim konecne tie moje kozy :-)))))))))))))))))
A ako to teraz bude, mozeme si uz davat dole podprdu a osprchovat sa? A kedy mas dalsiu kontrolu?

nellyy

Lucy1990

Tak som po vybratí štichov...neboj nebolelo :) a výsledok ???? Super, len trošku som bola prekvapena...väčšie ako som čakala ale krásne :)Po 3 týždňoch treba kúpiť kosticovú podprsenku a budeš nosiť cez deň už len tú.
Ako sa Ti darí? Je Ti už fajn?

Elissa

navrhnute mam anatomicke. Ale tak ako tu uz bolo pisane, viem, ze niektori chirurgovia vkladaju aj tieto implose pazou.

Mery NR

baby, strašne ma začali svrbieť prsia. ale mne sa zdá, že to ani nebudú prsia ale miesto pod tými páskami. raz sa mi už stalo, že som sa od leukoplastu vyhádzala, žeby som to mala alergiu, alebo to je normálne, že ma svrbia?

drndula

Petulelienja,

No tak to Hej,ale mam ich dosť veľké a keďže plánujem este druhé baby raz snáď,tak som to nechcela hnať do extrému,vacsi implos,väčšia váha,nevieš čo z Toho raz bude...;))))-