Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

xantipa,
neboj :-) nezdvíham, manipulujem s ním, ale nezdvíham ho, podľa mňa by mi to telo ani nedovolilo, príšerne by ma to asi bolelo.
baby, ja to asi s vlasmi do kontroly nevydržím. mám ich strašne mastné, podľa vás si môžem uškodiť, keď si ich sama nad vaňou umyjem? ruky si už v pohode viem zdvíhať, spravím si aj vrkoč a nič ma nebolí..

Lucy1990

nellyy

Hmm, a vcera ti na to nic nepovedali, ze mas jeden padnutejsi? Mozno ho bude treba podlepovat, aby bol vyssie. Radsej zavolaj doktorovi, ked sa ti to nezda. Jasne, ja sa na vsetko popytam a potom mi napis tvoj mail, kam ti mam poslat fotky :-)

xantipa163

Aj ja som v tej podprde strasne narvata, je mi mala. Ale je mi to prijemne ze su take stiahnute. Vecer napisem, ja som si ziadne poznamky nepisala, dufam ze nic nezabudnem. Ved ked tak sa este ty zajtra opytas ;-)

xantipa163

meryNR
ty nevymyslaj, hlavne nezdvihaj maleho!!!
Ja sice tiez fungujem relativne normalne uz davno, od stredy chystam ranajky vsetkym, aj som uz nieco varila, riady v pohode...ale vzdy si 2x premyslim kazdy krok co spravim.

nellyy

xantipa163

Tak potom všetko napíš, ja som bola včera taká hotová po tom čakaní v BB /vzali ma až pred štvrtou/, že som už nevedela čo sa spýtať :D

Baby vy mu voláte na jeho mobil?
Asi mu cinknem lebo mám z toho nervy.

xantipa163

lucy1990
no ja by som si este ten cop nevycesala, taka som v tej podprde narvata.
Potom napis vecer, ako si dnes pochodila, som zvedava. Ja idem s papierikom s poznamkami, nech sa nic nezabudnem spytat. :-)

nellyy

Lucy1990

ale ja mam akoby jeden padnutejší...preto sa bojim veľkosť by ma až tak netrápila...teda zatiaľ.
pošli mi potom foto na mail, ja mam zo včera len jednu foto, pošlem Ti a uvidíš.
Popýtaj sa na tú kosticovú podprsenku, či musí byť aj nejaká špeciálna alebo stačí hoci-aká, mne to včera ten mladýb chirurg vôbec nevysvetlil :(

Lucy1990

xantipa163

Ja neviem, mne to nejako vadi, ze by mi ich mal umyvat, urcite by mi to neurobil poriadne :-) som si ich vycesala do vysokeho copu a zagelovala. Dufam, ze ked mi vyberie stehy, sa budem moct poumyvat uz sama. Ja uz by som to zvladla aj sama, keby som si mohla dat dole podprdu, zdviham v pohode ruky, aj cop som si sama vycesala. Ale inak ja sa vobec tak nemastim ako baby pisali, skor mam teraz suchsiu plet, som nejaka divna :-))) mozno to je tym, ze beriem tu HAK...