Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

vladka19

Doktor aj anesteziolog o tom vedeli, sestricka od doktora mi povedala, ze nemusim vysadit. Krvny obraz som mala v norme, aj zrazanlivost.

4pegy4

Budem drzat palceky :-) ja mam dnes o 16tej volat doktorkovi a dohodneme sa na presnu hodinu. Neboj, este dnes pridam nove fotecky :-)

nellyy

Este som nebola :-) mozno ze mas este opuch, preto je vacsi a tym padom aj nizsie. Este je strasne skoro aby boli uplne ukazkove :-) kedy mas prist znovu?

katka33

Katka 54

Nemyslim si ze Dr. Cerven ma cas dlho sa vybavovat s nejakym zakomplexovanym, nedocenenym chlapom, co si chce takymto sposobom kompenzovat nedocennenost svojej osobnosti. A nemyslim, ze by sa plasticky chirurg bavil o tretej-nezucastnenej osobe s niekym inym, kedze nema ziaden dovod rozoberat sukromu navstevu svojej pacientky s niekym kto sa tam len tak zastavi.Rozoberat to s niekym bez vedomia pacientky?....taku chybu by predsa neurobil.
To sa ani nestrapnuj tam volat a pytat sa na to.....dobre vies ze najblizsie volne terminy na akukolvek konzultaciu s Dr. Cervenom su minimalne s polrocnou cakacou lehotou....takze 100 % si nezasiel na pokec k Dr. Cervenovi a 100 % to on s nim nerozoberal...a zrusit termin operacie? To si myslis ze by doktor zrusil termin operacie svojej pacienke ( bez jej vedomia) na zaklade rozhovoru s jej byvalym psychicky narusenym partnerom?!
Tento clovek si koleduje na trestne stihanie ..ohovaranie a zaplietanie do toho nepravdivych informacii a zneuzivanie mena doktora je podnet na trestne stihanie, tak nech si rozmysli, co nabude povie, lebo sa to moze vseeetko obratit voci nemu. Ty bud kludna, cim viac ho budes ignorovat, tym viac chyb bude robit ....Ale za to ti dam ruku do ohna, ze by sa s nim Dr. Cerven ani nebavil...to by bolo porusenie jeho etiky a clovek co to tvrdi si koleduje o problem....

nellyy

Lucy1990

Ahojko moja, tak ako si dopadla?
Ja mam nervy, jeden prsnik sa mi zda väčší a padnutejší.....neviem čo to znamená? Ty ako? všetko ok?

4pegy4

lucy1990

ahoj.už si bola dnes na kontrole???som zvedava ako sa ti usadili prska po opke...v stredu idem už aj ja :-)

drndula

Luciaaa1,

Ja by som skor povedala že .najhoršie budu prvé hodiny po,aj keď psychika pred op dostane zabrať riadne,no potom Uz len vydržať to všetko...držím palce,nech to má hladký priebeh,a rýchlu rekonvalescenciu...;))))

Lucy1990

Luciaaa1

Drzim palce, hlavne pevne nervy, nech to mas cim skor za sebou :-) najhorsie su posledne hodiny pred, potom trosku bolesti a uz len radost z novych prsiek :-)

bimbi

Luciaaa1

Drzim ti na zajtra palce, myslim na teba, neboj to das :) urcite sa ozvi ked sa na to budes citit .. Nech sa to podari k tvojej spokojnosti!