Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Lucy1990
áno prišli dve.len jedna sa nedala načítať,resp.cez väčšiu časť bola poškodená a videlo ti tam len hlavku.

Lucy1990

xantipa163

Dakujem :-) no ohladne tej podprsenky hovoril, ze po 3 tyzdnoch si treba kupit nevystuzenu, alebo len mierne vystuzenu s kosticou, ktora dobre pasuje, s tym, ze tu kosticu si treba vytvarovat podla svojho prsnika. U mna je to ine, ja budem nosit tuto podprdu aj 6 tyzdnov, lebo ich mam mierne padnutejsie, ale moze sa to nosenim podprdy este upravit. Stehy boli v poriadku, len mi odstrihol uzlik na konci a oni povypadavaju same. Kontrola o mesiac :-)

xantipa163

leluska69
cca 250,- eur
No a v PK operuje len tusim 2 vikendy v mesiaci a u mna bol rodiel aj 200km, kedze som z BA. :-)
V BB operuje v tyzdni.

xantipa163

lucy1990
su obrovskeee, pekne, sumerne. Vsak sa aj tvaris spokojne. :-)

No co hovor, co ti robil, co ti hovoril, ako je to s nosenim tej podprsenky presne???