Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

baby z Chirmedu, ako často sa chodí na kontroly?ja idem v pondelok vyberať stehy a po akom čase potom pôjdem na kontrolu?

leus

zajacik
prosim ta pytaj od bab komplet informacie do galerky, operatera, velkost aj profil, ta nely ma len operatera napisaneho, barborka na tom vzdy trvala

nellyy

Katka54

Dakujem :)
mám nagor cogel 375g anatomicke a mala som A velkost...obvod 78cm pred a 88 po opke

ale mne sa zdá že ich nemám sumerne, a je jedno padnutejšie aj ked je to foto 6 dni po opke...co vy nato? stretli ste sa s tým?

Katka54

nellyy,

pekné prsia, pekne prirodzene vyzerajú. Aké to máš implantáty(druh, veľkosť, tvar)? Mala si aj nejaký základ?

Lucy1990

xantipa163

Neboj, nebudes musiet :-)
To vsetko co hovoris budeme moct az po 10 dnoch, aj vetranie aj sprchovanie.

xantipa163

lucy1990
no pri mojom stasti, ju tiez budem nosit 6 tyzdnov, kedze mam k nej taky "vrely" vztah.
A ako je to s tym vetranim prsiek cez den, na aky cas denne ju mozes dat dole?
A co sprchovanie, uz komplet cele prsia, aj jazvy?

Lucy1990

zajacik 006

Ahaa, tak poslem este dalsie, na tej to nie je dobre vidiet. Muz neodolal a chcel sa pozriet, tak som sa pofotila :-)

nellyy

Velmi som spokojna, a ako to, ze ma nevidis?