Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

lucy1990

možem si ťa aj ja pridať do priatelov? pozerám,že máš malú starú ako ja, aspoň mi povieš ako to zvládaš :)

Katka54

tenda1,

zbytočný stres. Síce by som to prežila aj bez toho, ale tak čo už.. Čo nás nezabije, to nás posilní.. Ak tam EX bol, tak sa s ním Dr. rozprával. Ale Dr. mi naposledy povedal - "My, plastickí doktori, musíme byť tak trochu aj psychológmi." Ide operovať mňa, nie môjho EX..a ja som v pohode. Takže sa nestresujem a idem si dnes kúpiť nové papuče.:)

xantipa163

meryNR
no neviem, nie je to rozumne, mne muz umyval v utorok a to som si len prsia drzala a som ho popohnavala, nech si svihne, lebo prsia dost bolia, ked si v takej vodorovnej polohe.
Muz sa neskludnil, neumyje ti on?

xantipa163

lucy1990
no mne to az tak prijemne nie je, musim si davat pozor na mnozstvo jedla co zjem, ma to tlaci potom vsetko. Aj ma to tlaci na tie rezy, si to posuvam stale nejako.
Ok, snad nezabudnes, dufam, ze vecer budem mat cas sem prist, tak keby si nieco zabudla, dopisem na papierik( ze otazka od Lucy) :-)

Lucy1990

nellyy

Nemam :-( iba FB.

Mery NR

No ja by som sa nad vanu nenahla, to by ma velmi bolela a este ked si namocis vlasy tak ta budu tahat dole :-(