Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Rita149
takze na buduci rok by to mohlo byt ok.. ano urcite pojdem po porode do vacsich, mne sa tie moje dost zmensili,ako sa usadili,ocakavala som vacsie pri mojej velkosti,ale nevadi ved koniec koncov aj tak planujem babo..
A ty este nemas babo? a tiez mas v plane ist po porode do vacsich? Inak prska mas peknucke,ale tusim si spominala ze aj vacsie by sa hodili:).

lucy009

xantipa163
nie nemam uz nic v zalohe, ale clovek nikdy nevie s pribudajucimi rokmi este moze byt aj v zalohe ;))
No najmladsia uz nie som mam 32,tehu este v plane, plus nesplnena tuzba velkych prsiciek;). Niekde som zacat musela, na prvy sup sa hned do velkych neda a ked len budem natahovat cas tak kedy budem rodit a vacsie prsia si davat v 40ke?? To uz hadam nie :).

gina3

jazz24
ďakujem za info, si zlatá. Posielam Ti ten mail, tak môžeme aj pokecať. Celý deň som bola preč, tak píšem až teraz. Mail: luxury33@azet.sk

drndula

Katka54,

Ahoj ceckana...prišiel mi balík z bonprixu,no nestihla som ho ist zobrať,posta he otvorená v piatok kratšie,aké v pondelok som Uz v nich hneď aj navlecena a odfotim,som zvedava na tie real fotky a či som hlavne trafila veľkost...riskla som to,uvidím...