Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

BABYmica09

neviem či sa to nahodom nemenilo.Ja som bola na opku v decembry a ceny boli taketo:
ES 1020€
Nagory 1160€ + podprsky 65€ ja som mala tu PS set.
zo vsetkym som platila 2705 + predoperacne

nellyy

baby

tak ste mi to teda s tými guľatými a anatomickými implantátmi vysvetlili :)
Ja som len citovala 2 lekárov, ktorý vraveli čo je lepšie .... :)

BABYmica09

Rita149
a aky je tam cenovy rozdiel?
hmm zatial som chcela tie ES, este si rozmyslim. a aky to mas profil?ci u nagorov sa to nerozlisuje?

drndula

MeryNR,

Áno,vidieť ako časom pracujú,od tvrdých gulatin az pi prirodzenejšie..až mam niekedy pocit ako Keby mi dr.dal anatomy..a som rada,aspon sa vyvráti mýtus o tom se gulate sú neprirodzené a vidieť že sú umele...

No ten ľavý prsnik bol vyššie,dr .to potvrdil na poslednej kontrole,pravy zas bol nižšie,mala som ten prsnik nižšie aj pred op,potom mi ho dr.pri výbere stehov napraval,podlepil a teraz ked som bola naposledy,este mi jo podlepil a dal nosit pas skriza,čo bude ľavý tlačiť dolu a pravy zase hore,myslím sr sa to tým pekne vyrovnáva..podliepam stále,pás nosim ba dve hodiny denne. Ty si ešte skoro po op,uvidíš,prsia sa usadzaju aj tri mesiace a kým sa s nimi da pracovať tak sa neboj,dr.tí povie čo a či treba..;)))) a diky,som na ne pyšná,druhým sa Páčiť nemusia,Je to otázka vkusu a názoru..;)))

rita149

BABYmica09

ja mam 300ml VP.Pod prsiami mam 70cm.ja som nagorky chcela tak pre vlastny pocit, lebo sa mi zdaju pevnejsie ako Es.Ked som ich aj u Diktora videla položene na stoel tak ES sa tak prelievali viacej a nagory držali tvar, podla man su pevnejsie , tuksie a tym ze su to anatomy tak tie maju tusim tuksiu konzistenciu ako gulate. A nemala som ziaden zaklad tak som sa bala vlnenia ked su tie ES maksie.Ale je jasne ze aj Nagor sa mozu vlnit, ale ja som chcela nagorky pre vlasny pocit :-)

Ty ake davas?

BABYmica09

Rita149
aj ty mas krasne prsia, pozerala som v galerke. aky mas profil stredny ci vysoky? a aky je rozdiel medzi anatomami eurosilicone a nagor?a kolko mas pod prsiami, natoze mas 300 ml vyzeraju dost velke

rita149

lucy009

ti maš užasne prsia, velkeeee!!! ja keby mam take tak už nikdy nerozmyslam o vačích!!! :-) ale chapem ta, každa chceme viac! tebe by dali určite 600 a možno aj viac ked už teraz mas take velke.Jednej babae davali teraz 650ml.Ale že je to velky implantat ale nmevyzera to vobec vulgarne.Aj Cifrova ma 500ml a tiež to ma super nie su to vulgarne velke prsia,teda aspon mne sa to pači.
No uvidime ako dopadneme v buducnosti :-)ale ja najskovr pojdem az po porode do dalsieho zvacenia(možno teda) :-)))

rita149

BABYmica09

možeš mat anatomy. Ja som tiež ešte nerodila a nekojila a mam anatomicke.takže toho sa nebpj, ja som mala na vyber mohla som si dat aj gulate aj anatomicke!!!