Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

tak ja som pri prvych implantatoch-300ml anatomicke nevedela spať na bruchu ani 5rokov od op., aj ked mi robil drahý masaž tak som sa všeliak podkladala vankušmi, mna to proste tlačilo :-) podla mna sa spať na bruchu už nikdy dobre nebude ako pred, alebo ja som iny prípad :-) ale ja aj tak spavam na boku.

ano, pan dokor červeň aj mne hovoril že mi da 500ml ako ma cifrova :-))) je krasna, ale ja som si nikdy nevyhladala jej fotky nahých pŕs :-) ale určite su krasne x-)

Petulielienka

4pegy4
On sa s ňou tuším rád pýši :-)) šak ale je aj prečo,u mňa je TOP jednoznačne..ja som ju raz tiež stretla v jednom OD a prisahám ako išla nebolo by človeka ktorý by sa za ňou neotočil a nepozeral s otvorenými ústami do jej výstrihu ;-))

sisente

Barbarella

som 3 mesiace po a na bruchu vydrzim lezat max 20 minut, aj to musim mat podlozene vankuse, este som tak nezaspala ani raz, stale len na boku, na tom bruchu je to dost nepohodlne, mozno sa to casom spravi, ale ak nie, nevadi, zvykla som si zit bez toho :))) ja bruchospac vecny :)

4pegy4

Mery NR

ahoj aj ja mám takú pikošku. v den mojej operácie bola v nemocnici Cifrová s mamkou a dr.červen nám ju doniesol na izbu pre inšpiráciu, aby sme si vedeli predstaviť ako vyzerajú 500ml prská :-)) to bola pecka :-))3 kočky sme boli na izbe a pozerali sme sa na seba či sa nám sníva :-))

margareta123

majka

urcite sa neboj tej velkosti! ja mam okruhle 390, stredny profil a brala by som kludne aj vacsie a to mam dost uzky hrudnik a relativne stihlu postavu, takze radsej viac, ako potom lutovat! :)

Majka1910

no uz mam konecne aspon po konzultacii :D. s doktorom som nadmieru spokojna, skvely clovek. nakoniec mi teda odporucil eurosilicon 310ml, gulate, stredny profil. Stale rozmyslam ci to nebude velke, nechcem mat obrovske bomby, chcela by som aby to vyzeralo prirodzene..