Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

aj ja mam vstrebatelne. Neviem podla coho to doktor urcuje.
Moje jazvy tiez este nejako vabne nevyzeraju, ale postupne sa to hoji.
To sa neda porovnat(v dobrom) s tym, co mi urobil doktor po vyberani, resp. doktor pri prvej augnetacii...obaja mi urobili take hrebienky, bolo to cely cas viditelne o tenkych ciarkach som mohla len snivat.

Lucy1990

jazz24

Tak preto asi vyzeraju lepsie tie jazvicky, mne sa este len vstrebavaju tie stehy a mam tam aj chrasticky este :-)

jazz24

Lucy1990

ja som nemala vstrebatelne stehy,mne ich normalne vybrali:)

nellyy

dakujem:-*
aj tvoje su paradne,nevymyslaj:)

gina3

prepac,ale ja som si to rozmyslela..nie je asi velmi bezpecne a ani rozumne posielat fotky prsiek niekomu neznamemu,koho poznam iba cez net..nehnevaj sa..ak tak velmi chces tak posli foto do galerky a uvidis aj ine dievcata,co ti urcite pomoze,lebo na kazdej vyzera aj rovnaka velkost inak:)

Axia

zajacik_006

tak to ti zavidim. aj ja by som uz chcela byt po. dufam ze vsetko dobre dopadne a ze budem spokojna rovnako ako ty :-)

Mery NR

dnes som si v HM skúšala nové podprdy, tešila som sa ako blcha :-) lenže sa neviem trafiť do veľkosti, B mi boli malé, trčali mi bradavky a C košíky mi zas na bokoch odstávali. ale ešte ich mám také plechové, tak možno aj preto mi žiadna nesadla. čo už o týždeň skúsim znovu..

Axia

zajacik_006

este zvazujem viacero moznosti, ale najrealnejsie vyzera klinika Chirmed v Kosiciach a pan doktor Kacmar. ty uz mas po? :-)