Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

drndula,
práve pozerám tvoje fotky. tebe tie prsia veľmi pekne klesli. úplne sa stratil ten gulatý efekt z dekoltu a teraz pôsobia maximálne prirodzene. od začiatku si mala ako keby jeden imploš vyššie ako ten druhý, ja som si dnes všimla, že ako mi odpúchajú sa niečo také robí aj mne. viem, som ešte krátko po opke a nemám sa prečo stresovať, len by ma zaujímalo či ti to nejako upravovali alebo samé sa ti to vyrovnalo? mala si tam len opuch, preto si ich nemala rovnaké? lebo ja tam žiadny opuch necítim keď si ho tak chytám, alebo ten opuch nie je cítiť na dotyk? viem, že mám veľa otázok, len som zvedavá ako sa to v takomto prípade rieši..

leus

MERY NR
no vdaka, ale nazivo vyzeraju riadne macky :)
a za tu tlakovu masaz, ja som si ju tiez vyguglila na ceskych strankach a aj som ju praktizovala dost skoro, po vybrati stichov, kym mi tam nieco nepuklo raz-doteraz neviem co to mohlo byt som sa zlakla a doktor sa ma opytal potom, ze kto mi nakazal robit tlakove masaze :P ono na slovensku to lekari neodporucaju, jedine češi tak neviem , ale jazvy sa zahoja aj bez tych tlakovych masazi si myslim

lucy009

Rita149
Inac aj ja som velmi spokojna, hlavne ze vsetko dopadlo v poriadku, bez komplikacii.s tym co som mala predtym sa to neda porovnat.Som 2 mesiace po a este stale sa obzeram v zrkadle,este ma to nepreslo:)neviem sa stale na nich vynadivat.. ako prska uzasne dokazu zmenit celu postavu.
Uz nech je letooo ;D

lucy009

Rita149
Tak uz mas aj ty najvyssi cas si naplanovat babenko:)). No mozno si takto o rok napiseme ze sme tehotne:))). Na najblizsej kontrole sa musim aj ja o tom pobavit s doktorom, ale ta bude asi tak najblizsie az v lete.
Tak to mas vyhodu, u teba nebol ziaden zaklad tak nema co ovisnut:).Z 300 na 400ml by si mala nebadatelny rozdiel, ono vacsinou ked sa ide druhy krat do vacsich tak sa dava aspon o takych 150 az 200ml viac.
Ja mam teraz 480ml nagor anatomicke,ale mam ich tak akurat k postave,ja mam aj dost siroke ramena tak sa to na mne nejak strati:( inac rozmerovo su presne take iste ako ES 445ml a take tu ma dost bab v galerke a vobec niesu nejako extra velke.
Napriklad mne su teraz dobre podprdy 75D, 75DD a taketo velkosti tu maju baby uplne bezne a s mensimi implosmi ako mam ja. Ak by sme isli o 150ml viac tak to robi 630ml a moja predstava je tak okolo 600ml;))). To je tazko teraz predvidat vsetko zalezi od okolnosti ake budu po porode a v neposlednom rade co pan Dr.odporuci:)

Mery NR

baby,
na českých fórach na tie jazvy odporúčajú aj tzv. tlakovú masáž. že na 10 sekúnd stlačiť prstom jazvu a potom pustiť. skúšali ste to niektorá? ale neviem od ktorého týždňa sa to odporúča..
práve som došla z divadla a pred o mnou o rad nižšie sedela Eva Cifrová :-) normálne som sa nevedela sústrediť na predstavenie. stále som jej do výstrihu pozerala :-)) má ich obrovské! ale na takých sexicách vyzerajú veľké prsia pekne

luciaaa1

nellyy

ja som zase kojila a dal mi doktor červeň gulate, zaleží od tvaru prs, nie či žena kojila ;-) a so mnou na izbe bola mladučka baba, bezdetna a navrhol jej anatomicke :-)