Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

ingrid05
aspoň tu nie som sama s takým bachorom :-)
baby,
koľko týždňov po opke by som mohla začať cvičiť na zadok a stehná?? iba také ľahké domáce cviky, 5-10 min. zadok mám už ako huspeninu :-P

Majka1910

davidoff,
mas uplne nadherne spravene prsia. presne taketo by som ich chcela mat aj ja, vyzeraju uplne prirodzene..

Axia

Ahojte, vo viacerych prispevkoch je spominana akasi galeria? mozte mi prosim povedat ako sa do nej dostanem? Tiez sa chystam na operaciu prs, tak by som si chcela este pred tym nieco pozriet. Dakujem vaam :-)

sisente

4pegy4

no je to asi preto ze si uz druhy krat, treba pocuvat doktora, co povie je svate :)

ingrid 05

to bude narkozou, ono to do 10-14 dni prejde, ja som tiez mala strasne mastnu plet a velke brucho :)

4pegy4

sisente

pri prvej operácii som aj ja mala taketo iste pokyny aj som ich dordžala aj ja.čo ma teraz zarazilo pri druhej operácii mi dr.povedal aby som po 3 dnoch dala pás dole .takže neviem ako to je.

ingrid 05

...som sa zabudla opýtať, či je to normálne, lebo ja mám neskutočne nafúknuté brucho :( vyzerám ako tehotná

sisente

srdco2202

ja som pas nosila 10 dni, do stehov a podprsenku 3 tyzdne na den, a 2 mesiace na noc- to som si nevymyslela, to boli pokyny dr. ...

srdco2202

Ahojte baby. Som tu úplné nová. Zajtra bude mesiac čo som po operácii a chcela by som sa Vás spýtať ako dlho ste nosili tú tvarovaciu podprsenku aj s tým pásom?
Ďakujem