Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

leus

podľa mňa ich máš super, k Tvojej postave akurát, hodia sa Ti. Chápem, každý má svoju predstavu, ale k Tvojej postave sa Ti hodia, nemusíš byť nešťastná že sú velké, nie sú, sú pekné aj tvarom, aj veľkosťou, môžeš byť nadmieru spokojná :)

leus

drndula
no ja som chcela mensie , ale to vies co ked ti strci imlose do tricka ,ze ako asi to bude a povie ti ze to sval este stlaci ze to nebude take velke...no vies ty na konzultacii aky bude vysledok?Teraz by som uz vedela ,ze si mam dat mensiu velkost

xantipa163

Lucy1990
dakujem. :-)
Ani ja nenatieram, mne tiez hovoril, ze sa s Contractubexom moze jazva roztiahnut, ja so sa pytala aj na tie silikonove Epiderm platky(mam kupene), ale ze to budeme riesit az po kontrole, ze ci treba, ci nie.

Lucy1990

xantipa163

Nepotesim ta, ale ziadny zlepsovak nemam :-) pasky si davam z jazviciek dolu nasucho, postupne odliepam. Toto treba robit az do kontroly kazde 3-4 dni. Nicim nenatierat, na toto som sa dokladne pytala, doktor ma metodu tape-ovania, kde sa tlaci na jazvu tou paskou a potom je pekna, nie je vypukla. Keby si ju v tejto faze natrela napr. Contractubexom, tak sa moze stat, ze jazva zmakne a rozide sa. Ja zacnem natierat az po kontrole, po porade s doktorom, zatial nemame nicim natierat iba podstivo prelepovat.

Barbarella

drndula

dakujem za odpoved...uvažovala som nad tým už dávno, ale dnes ma to nejak chytilo a už asi pol dňa si pozerám všakovaké články a diskusie a pravdupovediac som prekvapená, koľko je veľa možností-tvarov, objemov, značiek...mám z toho dobrý ,,guláš v hlave,, Uvažujem aj nad zmenšením nosa a že by som to asi najradšej absolvovala naraz...len ma trochu trápia financie, najradšej by som to na splátky a to sa zrejme všade nedá... ?

xantipa163

lucy1990
mam na teba 3 otazky:
1, ako si davas dole tie pasky z jaziev...nasucho, ci pod sprchou? Mas nejaky zlepsovak?
2, toto prelepovanie mame praktizovat az do tej kontroly v marci?
3, natieras si tie jazvy niecim, ked su odlepene?
Diky. :-)

Lucy1990

nelly

Su baby ktore nemali ziadne prsia a maju anatomy, nie je to podmienka :-)

jazz24

Pekna jazvicka na to ze je len po 2 tyzdnoch :-) ja mam vypadavacie stehy, tebe daval ake?