Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

BABYmica09

Nemazali ,sme sa ničím, lebo doktor Ti nedá takú veľkosť, aby sa Ti prsia potrhali.
Anatomické sa dávajú babám čo už kojili a gulaté, čo ešte nekojili. Na nekojene nemôžeš dať anatómy.
Teda aspoň by sa nemalo

drndula

Barbarella,

Isto nie,mnohé z blavuy išli sú Cervenove dievčatá,tak v Pezinku Je pre vas najbližšie,este operuje v BB a v Poprade..

drndula

Leus,

Ty si.ozaj výnimka,vsetky chceme aby zostal čo i len centimeter a miznú,ty zase chceš aby mizli,prečo?nechcela si teda ist to menších ked takto píšes?

Barbarella

Ahojte, som tu nová a chcela by som sa opýtať, či neviete, či MUDr. Červeň vykonáva operácie aj v Bratislave...?

leus

baby
tu pisete ako sa vam zmensuje obvod cez prsia, ja som zasa rarita tu :D ja mam stale tych 92 ako zo zaciatku a vobec sa to nezmensuje :P