Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

gina3

ahoj, nic sa neboj.narkoza je nic, ja som sa jej tiez len narkozy bala a nakoniec to bolo to najlaksie:-) Teš sa na prska stoji to zato!!! Ja som dva mesiace po opke a keby mam ist etse raz ,tak nevaham ani sekundu!

gina3

jazz24
ja som sa zatiaľ ešte nefotila, deti už mám, v tej veľkosti dôverujem doktorovi, hádam to odhadol správne. Ja už nad prsiami a opkou toľko premýšľam, až mi z toho normálne šibe:)Mám z toho dosť veľký strach, nikdy som nebola v narkóze, hlavou sa mi preháňa tisíc vecí. Už nech mám "potom" :)

jazz24

gina3

lepsie by bolo dat foto este pred operaciou,velmi by ti to pomohlo:)fotky su bez hlavy ,takze ta nikto nespozna:)baby tam maju rozne prska,vela dievcat su uz aj mamicky,co kojili .. by si si urcite nasla aj tebe podobne ..ale je to samozrejme tvoja vec:)

bimbi

:))

Lelinka20

ahojte baby chcem sa opytat ako sa dostanem do galerky???od operacie mam uz iba dva tyzdne a neviem sa dockat,rada by som pozrela nejake fotky.dakujem :)

bimbi

Hura konecne som sa tam dovolala.. Takze nic z tychto vysetreni nepotrebuju.. pre baby, ktore prave toto riesia, staci, co je na tom papieri od sestricky, mna len pomylila moja obvodna :)

bimbi

Jazz
Ja uz mam 40:)) takze dokelu.. Asi este toto budem musiet absolvovat, na tu serologiu sa ma pytali uz pri odberoch, ci to naozaj netreba, ze sa to robi k predoperac. A ja ze to tam nie je napisane tak asi netreba :(, no mna svihne ze si to vsetko tak komplikujem.. do ambul.k cervenovi vyvolavam uz asi hodinu, bud je obsad.alebo to neberu:(

jazz24

bimbi

mne moc nebrali..a rontgen pluc,ze az od 40 rokov,ale to mi povedala interna a serologiu mi robili.. v den opky bolo vsetko ok,ziadne vysledky mi nechybali:)tak snad som ti pomohla:)

bimbi

Babule Cervenovky
Prosim vas, k predoperacnym vysetreniam k dr.Cervenovi ste potrebovali aj moc-sedimentaciu, rontgen pluc a serologiu z krvi? Lebo na tom papieri co mi dala sestricka k opke tieto nie su napisane.. Ale sestra mojej obvodnej tvrdi, ze k predoperac. vystr.to urcite potrebujem. Volala som do ambul.v BB, ale nikto to neberie..neviete,staci co mi napisala aj bez tych troch? Dik

xantipa163

luciaaa1

nie si jedina, co s implosmi nevie spat na bruchu, ja som celych 15 rokov na bruchu poriadne nespala. Tiez kopec vankusov a ked mi muz zaplatil k narodkam komplet masaz, tak som tomu maserovi vysvetlovala, ze musim mam vankusik, lebo kojim a bolia ma prsia ak na nich rovno lezim(kulehy). :-)

Preto sa znova pytam...kto vie kde v BA je masazny salon, v ktorom maju stol s otvormi na prsia????
Ja mam miernu skoliozu chrbtice, ja masaz potrebujem ako sol!!!